התייעצות איזה ניוזלייטר היה מעניין אתכם?

• הוסף לסימניות
תופעת הניוזלייטרים, פורחת בשנים האחרונות בציבור שלנו.
למי שלא מבין על מה אני מדבר, אז אני מדבר על אותן רשימות תפוצה במייל, שעל חלקן אתם בטח מנויים.
אז הקטגוריות הבולטות בתחום הן:
סרטוני רץ ברשת,
חדשות,
תכני מוזיקה,
טיפים ומתכונים לנשים
וכדו'
הייתי רוצה לקבל רעיון על נושא אחר, משהו שעדיין לא קיים ולדעתכם אנשים היו שמחים להיות מנויים עליו.
וכאן בעצם, אני פונה אליכם ומבקש את עזרתכם.
אשמח מאוד לקבל כל תגובה בנידון. תודה ענקית מראש!

• הוסף לסימניות
1. סליחה מראש על הקטנוניות,
ניוזלטר newsletter
ל' בסגול
2. הכי הייתי שמחה לבטל את זה מן העולם!
אני אומרת לכל מפיצי הניוזלטרים: דונט!
תיבת המייל שלי מלאה ספאם. כתובות מייל מופצות בלי רשות ונגד החוק והתופעה יצאה משליטה.

• הוסף לסימניות
1. סליחה מראש על הקטנוניות,
ניוזלטר newsletter
ל' בסגול
אז כנראה שהאמת איכשהו באמצע -
כותבים בלי היו"דים, אך הל' מנוקדת בצירי.
נְיוּזְלֵטֶראנגלית: Newsletter, נקרא גם אִגֶּרֶת מֵידָע, יְדִיעוֹן מְקֻוָּן או עלון חדשות) הוא פרסום קבוע המופץ בדרך כלל באמצעות מערכות דיוור אלקטרוני באופן קבוע אחת לתקופת זמן מסוימת, לרוב לקבוצה מוגדרת של אנשים או פילוח הרלוונטי למטרות הניוזלטר.

• הוסף לסימניות
נְיוּזְלֵטֶראנגלית: Newsletter, נקרא גם אִגֶּרֶת מֵידָע, יְדִיעוֹן מְקֻוָּן או עלון חדשות) הוא פרסום קבוע המופץ בדרך כלל באמצעות מערכות דיוור אלקטרוני באופן קבוע אחת לתקופת זמן מסוימת, לרוב לקבוצה מוגדרת של אנשים או פילוח הרלוונטי למטרות הניוזלטר.
נו נו
אפשר עוד לדון בזה, כי האות e זה בד"כ סגול, אבל לא מתווכחת לא עם ויקיפדיה ולא עם האקדמיה ללשון. קטונתי חחח

• הוסף לסימניות
2. הכי הייתי שמחה לבטל את זה מן העולם!
אני אומרת לכל מפיצי הניוזלטרים: דונט!
תיבת המייל שלי מלאה ספאם. כתובות מייל מופצות בלי רשות ונגד החוק והתופעה יצאה משליטה.
ממש מוזר...
אצלי אין אפילו אחד, ששולח בלי רשות!
אני חושב, שהתופעות שהוזכרו, לא צריכות להתבטל מן מן העולם, כי הן כבר התבטלו...

• הוסף לסימניות
@שייק מנגו תות
לדעתי רשימת תפוצה שמסבירה בפירוט על הדבר שנקרא משכנתא מאוד תלך
או אולי הסבר מפורט וברור על כל הפנסיה/קופת גמל/גמל להשקעה/חיסכון לכל ילד/קרן השתלמות
אין לי מושג אם יש כאלו רשימות כבר

• הוסף לסימניות
@שייק מנגו תות
לדעתי רשימת תפוצה שמסבירה בפירוט על הדבר שנקרא משכנתא מאוד תלך
או אולי הסבר מפורט וברור על כל הפנסיה/קופת גמל/גמל להשקעה/חיסכון לכל ילד/קרן השתלמות
אין לי מושג אם יש כאלו רשימות כבר
האמת היא, שזה רעיון מקסים!
השאלה היא אם זה מספיק כללי, או שזה מעניין רק אנשים שרלוונטי להם כעת משכנתא.
בכל מקרה, אשמח מאוד לקבל רעיונות נוספים!

• הוסף לסימניות
תופעת הניוזלייטרים, פורחת בשנים האחרונות בציבור שלנו.
למי שלא מבין על מה אני מדבר, אז אני מדבר על אותן רשימות תפוצה במייל, שעל חלקן אתם בטח מנויים.
אז הקטגוריות הבולטות בתחום הן:
סרטוני רץ ברשת,
חדשות,
תכני מוזיקה,
טיפים ומתכונים לנשים
וכדו'
הייתי רוצה לקבל רעיון על נושא אחר, משהו שעדיין לא קיים ולדעתכם אנשים היו שמחים להיות מנויים עליו.
וכאן בעצם, אני פונה אליכם ומבקש את עזרתכם.
אשמח מאוד לקבל כל תגובה בנידון. תודה ענקית מראש!
אולי פשוט מתכונים ל @שייק מנגו תות

• הוסף לסימניות
אולי פשוט מתכונים ל @שייק מנגו תות
בשמחה!
:):):)

• הוסף לסימניות
הגם שזה מופיע בויקיפדיה, על פניו זה טעות, באנגלית זה מבוטא בסגול, אין סיבה לשנות את זה לציירי בעברית

• הוסף לסימניות
אני כהיום כותב תוכן כלכלי.
כרגע עדיין לא הגעתי למייל, אבל בקרוב זה יקרה.
אשמח לשמוע דוקא מאנשים שקוראים את התוכן.
איזה צורה אתם אוהבים לקרוא תוכן קצר, או ארוך, טיפים, או תובנות.
זה ממש יעזור לי אם תוכלו לענות לי

• הוסף לסימניות
מייל רק קצר!!
לגבי המשכנתא - יש זוג שעושים את זה בצורה מדהימה, קשה לי לראות מישהו שיצליח להתחרות בהם (אני לא קשור אליהם, אבל כ"כ נהנה מהתוכן שלהם)
מתכונים - יש.
סיפורים - יש.
תוכן כלכלי - יש.
שמירת הלשון/חיזוקים - יש.
קשה לחשוב על משהו שירתק...
(קופץ לי עכשיו לראש אולי רשימת מבצעים בעיר שלי איפה הסופר הכי זול השבוע :ROFLMAO:)

• הוסף לסימניות
עניין אותי הנושא, שאלתי את GPT, היו שתי תשובות שמאוד אהבתי, אני אדגיש אותם.
בהצלחה.

🎧 אודיו-חוויה​

• מייל עם פודקאסט ב־2 דקות – סיפור מטורף, מוסר השכל, פאנץ' בסוף.
  • הקלטות שטח – למשל רעש מהשוק במרקש, או גשם חזק ביער באמזונס. מיני־בריחה יומית.

🎬 ויזואלי־משוגע

• סרטונים של "מה קרה שנייה אחרי" – קטע מצחיק שנעצר ברגע הקריטי, וצריך לנחש מה קרה לפני שמקבלים את הלינק.
  • GIF יומי אחד – מצחיק/הזוי/מרגש.

💸 כלכלה בצורה פסיכית​

• "השקעה של 10 שקל" – כל פעם דוגמה מצחיקה מה אפשר לעשות עם 10₪ בעולם (בישראל: חצי קפה, בהודו: ארוחת פאר).
  • היסטוריות ביזאריות – למשל: איך קרס מטבע בשם "דולרי בוטן" ב־1897 (כן, היה כזה).

📖 סיפורים שלא מספרים​

• "כמעט קרה" – סיפור אמיתי שקרה לחבר של חבר, עם טוויסט לא צפוי.
  • פינה היסטורית לא נורמלית – אוסף סיפורים הזויים מהעבר (מלחמות על צבע הנעליים, אנשים שהתחתנו עם מגדל אייפל).

🎲 חוויה אינטראקטיבית​

• שאלון של שאלה אחת – בכל מייל שאלה פסיכולוגית או מצחיקה, ובמייל הבא חושפים את התוצאות.
  • "בחר הרפתקה" – לינק שגורר את הקורא לסיפור מתפתח לפי בחירה.

🎁 פינוקים לקהל​

• "המלצת זהב" – כל שבוע המלצה אחת בלבד (ספר, אתר הזוי).
  • משימה יומית קטנה – משהו קליל כמו "תשאל אדם זר שאלה מוזרה" ותשתף.

• הוסף לסימניות
עניין אותי הנושא, שאלתי את GPT, היו שתי תשובות שמאוד אהבתי, אני אדגיש אותם.
בהצלחה.

🎧 אודיו-חוויה​

• מייל עם פודקאסט ב־2 דקות – סיפור מטורף, מוסר השכל, פאנץ' בסוף.
  • הקלטות שטח – למשל רעש מהשוק במרקש, או גשם חזק ביער באמזונס. מיני־בריחה יומית.

🎬 ויזואלי־משוגע

• סרטונים של "מה קרה שנייה אחרי" – קטע מצחיק שנעצר ברגע הקריטי, וצריך לנחש מה קרה לפני שמקבלים את הלינק.
  • GIF יומי אחד – מצחיק/הזוי/מרגש.

💸 כלכלה בצורה פסיכית​

• "השקעה של 10 שקל" – כל פעם דוגמה מצחיקה מה אפשר לעשות עם 10₪ בעולם (בישראל: חצי קפה, בהודו: ארוחת פאר).
  • היסטוריות ביזאריות – למשל: איך קרס מטבע בשם "דולרי בוטן" ב־1897 (כן, היה כזה).

📖 סיפורים שלא מספרים​

• "כמעט קרה" – סיפור אמיתי שקרה לחבר של חבר, עם טוויסט לא צפוי.
  • פינה היסטורית לא נורמלית – אוסף סיפורים הזויים מהעבר (מלחמות על צבע הנעליים, אנשים שהתחתנו עם מגדל אייפל).

🎲 חוויה אינטראקטיבית​

• שאלון של שאלה אחת – בכל מייל שאלה פסיכולוגית או מצחיקה, ובמייל הבא חושפים את התוצאות.
  • "בחר הרפתקה" – לינק שגורר את הקורא לסיפור מתפתח לפי בחירה.

🎁 פינוקים לקהל​

• "המלצת זהב" – כל שבוע המלצה אחת בלבד (ספר, אתר הזוי).
  • משימה יומית קטנה – משהו קליל כמו "תשאל אדם זר שאלה מוזרה" ותשתף.
כמו תמיד, הבינה לא באמת מוצאת הברקות, יותר ממוח אנושי...
לא ראיתי פה, הברקה יוצאת דופן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה