איזה סדנה את בוחרת?

• הוסף לסימניות
רחלי, אשמח שתרשמי אותי!
הייתי בקולאז' ונהניתי מאוד.
מוצ''ש זה מצוין.

• הוסף לסימניות
רוצה גם מאד מאד!
איזו סדנא שתיבחר...
אני בפנים!!

• הוסף לסימניות
לא מעיזה להצביע על פחם כי אין לי חומרים

• הוסף לסימניות
אני יותר מאשמח לקורס צבעי מים או צבעי עיפרון!!!
יש לי קרנדאש שמחכים שאני אלמד באופן מקצועי לצייר איתם!
תודה

• הוסף לסימניות
יש מצב לבוקר?
מעדיפה כשהילדים לא בבית...
ונורא מתחשק לי שחרור...!

• הוסף לסימניות
גם אני בפנים
מוצ"ש הזה קצת בעייתי כל מוצ"ש אחר זורם לי טוב....

• הוסף לסימניות
גם אני בפנים!!
מחכה להכללל!
(ובמיוחד לפחם.. אבל את תחכי שנקנה, נכון???)

• הוסף לסימניות
מוצ"ש קצת קשה, אבל אם לא תהיה ברירה אחרת אזרום עם זה.
מוצ"ש וארא תפוס לי בעניין אחר, אשמח להתחשבות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בנתיים הסדנא המבוקשת זו סדנת מקרמה. טוב זה באמת כיף, ומדהים איך זה עשה ככה קאמבק וחזר אלינו.
השאלה שלי איך אפשר להשיג חוט מקרמה בסגר למוצאי שבת הקרוב? שנעשה את עדיפות 2 קודם?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאין מנוס, וכל הסדנאות שדורשות הצטיידות מיוחדת תצטרכנה להידחות לאחרי הסגר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה