איזה סוג כתב מוצלח באוטוקד?

• הוסף לסימניות
לא הולך לי עם זה...

• הוסף לסימניות
כמו שכתבה GBG- טכנו יפה לכתיבה רגילה, יש גם את OT, הוא דומה אבל נמוך יותר
לכותרת- יפה יותר ממרים יש את MGIL
אלו גופני עברית, צריכה גם אנגלית? בזה יש ממש הרבה...

• הוסף לסימניות
שתי הכתבים שנתתן לכתב רגיל כותבים אצלי סימני שאלה.
מה יכולה להיות הסיבה?
אוטוקד 2016

• הוסף לסימניות
שתי הכתבים שנתתן לכתב רגיל כותבים אצלי סימני שאלה.
מה יכולה להיות הסיבה?
אוטוקד 2016
הם מופיעים לך ברשימת הפונטים בתוך האוטוקאד?
תנסי להפוך באלט- שיפט מאנגלית לעברי או להיפך

• הוסף לסימניות
הם מופיעים לך ברשימת הפונטים בתוך האוטוקאד?
תנסי להפוך באלט- שיפט מאנגלית לעברי או להיפך

ברור שמופיע, ועדיין...
אני נכנסת לטקסט סטייל, שם בוחרת באפשרויות גופנים.

• הוסף לסימניות
ברור שמופיע, ועדיין...
אני נכנסת לטקסט סטייל, שם בוחרת באפשרויות גופנים.
כתבתי את זה פשוט כי כשכותבים טקסט כאשר המקלדת על מצב עברית ניהיים סימני שאלה, היא צריכה להיות על מצב אנגלית

• הוסף לסימניות
אותו בעיה יש לי
וכשאני הופכת מעברית לאנגלית
זה כותב לי באנגלית אותיות הפוך או סימני שאלה הפוך,
מה עושים???

• הוסף לסימניות
נכנסת לטקסט סטייל ולוחצת על וי בבאקוורדס
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה