כללי איזה סוג פונט זה???

• פותח הנושא ROT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה לזהות
תודה לכל המסייעים

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 36.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ליוורנה במשקל בולד של פונטביט

• הוסף לסימניות
זה לא ליבורנה של פונט ביט
זה דומה לו

• הוסף לסימניות
זה דומה לו

• הוסף לסימניות
זה כן ליבורנה של פונטביט - רק שכאן הוא על 80% מהרוחב המקורי שלו ולכן הוא נראה שונה קצת.

• הוסף לסימניות
ישנם 2 גירסאות לליוורנה של פונטביט, ולא פליגי.

• הוסף לסימניות
זהו פונט ליבורנה דפונטביט בגרסתו הקודמת כיום הם משווקים את הפונט הזה בגרסא שונה מעט, נדב עזרא אמר לי ששינו אותו היות ובגירסתו הראשונה הוא היה מאד סריפי.
אני אישית אוהב ומשתמש בגירסא הראשונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י IZEEK;429726:
זה דומה לו

ממש לא נראה לי שאתה צודק. זהו ליוורנה.

נכתב ע"י הגיון;429899:
ישנם 2 גירסאות לליוורנה של פונטביט, ולא פליגי.

לא נראה לי שיש 2 גרסאות לליבורנה, אתה מוזמן לבדוק באתר! (אכן באתר זה נראה לי היה מעט מוזר ממה שיש לי, אבל אני רואה שהוסיפו כאן שנדב שינה זאת)
למאסטר פונט יש פונט מעט דומה, לא זוכר את שמו כרגע.

כמו שכתבו למעלה, זה סה"כ מעט מוצר.

• הוסף לסימניות
אני משתמש ב-2 הגירסאות. באתר יתכן שמופיע רק הגירסה האחרונה.

• הוסף לסימניות
אכן ישנם 2 גירסאות, ודווקא זה נראה לי הגרסה המעודכנת והפחות יפה.

• הוסף לסימניות
זו הגירסא הראשונה, בדוק!

• הוסף לסימניות
חבל שלא בדקת לפני שכתבת 'בדוק'.
הגופן למעלה בתמונה שצירפתי זה הגירסה הראשונה, ולמטה, זה הגירסה המעודכנת והמודרנית יותר.

קבצים מצורפים

• דחסידי.jpg
    KB 17.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;430277:
חבל שלא בדקת לפני שכתבת 'בדוק'.
הגופן למעלה התמונה שצירפתי זה הגירסה הראשונה, ולמטה, זה הגירסה המעודכנת והמודרנית יותר.

ונתנו, רואים שאתה לא צעיר בתחום הליבורנה...
אכן הגירסה שהבאת למעלה היא הראשונה, ולאחריה נדב עזרא הוציא את החדשה והמודרנית שהבאת למטה, אלא שהביקוש היה גדול לגירסה הראשונה ולכן בקטלוג 2010 הוא החזיר את הגירסה הראשונה.

• הוסף לסימניות
צודק.

• הוסף לסימניות
בדוק...!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה