כללי איזה סוג של סמל ללוגו, מסמל את הנושאים הבאים לדעתכם >>>

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון לסמל שיתאים לחברת CRP ו ERP
חברה שנותנת פתרונות טכנולוגיים לעסקים וחברות.
זה צריך להביע:
טכנולוגיה
פתרונות
התקדמות

יש למישהו רעיון בשבילי?
הפאזלים כבר משעממים.

• הוסף לסימניות
כוכב
חץ
כדור הארץ
החלק הפנימי של המחשב, זה הירוק עם הפסי מתכת
התפצלויות (כמו על USB)
נקודות אור

• הוסף לסימניות
זהו שהוא לא רוצה שיסמל "מחשב"

• הוסף לסימניות
אולי חיצים מעניינים כאלו מבריקים?...

• הוסף לסימניות
מי אמר שחייבים סמל???

• הוסף לסימניות
הוא צריך סמל וביקש סמל.
מאד יפה דויד. ה ERM זה שם החברה כן?
מה שאפשר לעשות באותיות אנגליות, לא הולך כל כך בעברית.
גם יש לחברה שם לא נורא קצר.

• הוסף לסימניות
חץ תלת מימדי בצורה מעגלית נראה לי עונה על הדרישות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;1115916:
חץ תלת מימדי בצורה מעגלית נראה לי עונה על הדרישות

הבעיה עם חץ זה החוד שלו.
הלקוח לא רצה משהו חד ופה הבעיה.
הוא רוצה סמל שיתחבר עם השם אבל השם לא ממש בעל משמעות אחרת מאשר מחשב [כלול מחשב בתוך השם]
אז זה יוצר לי קצת בעיה.

אולי יותר מאוחר אעלה כמה דוגמאות לראות מה נראה לכם כמתאים במיוחד

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות נוספים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה