איזה סיומת זו??? לאיזו תוכנה היא שייכת?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
קיבלתי במתנה נגן MP4 שלפי המפרט שלו הוא מסוגל לנגן בפונקציית הוידאו קבצים בעלי סיומת AMV וכן MTV.
בתוכנת ההמרה "מפעל הפורמטים" (FORMAT FACTORY) לא מופיעה לי כזו סיומת בכלל!
ניסיתי להמיר קבצים שלי לכל מיני אפשרויות שמפעל הפורמטים מספק, אך ללא הועיל...
מישהו יודע לאיזו תוכנה שייכות הסיומת שהזכרתי לעיל? (MTV, AMV)
האם יש למישהו תוכה שממירה לכאלו סיומת?
האם מישהו מכם נתקל בנגן כזה? או בסיומות כאלו?
אשמח לקבל עזרה בנידון!
:(מעצבן לחשוב שיש לך נגן MP4 אבל אין לך אפשרות לצפות בו בקבצי וידאו :(
מחכה לתגובות מהירות ויעילות, בבקשה... תודה....!!!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מכיר???
תתעוררו... (שלא ארגיש חלילה שאני מדברת לקיר:)
הרי לחברי פרוג היקרים
פתרונים לכל מיני מקרים מוזרים..!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לחפש מידע בגוגל, ויקיפדיה וכו׳.

• הוסף לסימניות
תבדוק אם לא מצורף דיסק התקנה לנגן שדרכו מעבירים את החומר וממירים אותו.

פעם ניתקלתי בנגן כזה.

• הוסף לסימניות
אכן, יש שם תוכנה בשם "MASS PRODUCT TOOL" והתקנתי אותה על המחשב.
אך היא כחידה סתומה בעיני... אין לי שמץ של מושג מה היא באה להביע, בלחיצה על הכפתורים השונים בתוכנה לא קורה שום דבר משמעותי... (בד"כ אני מאד מסתדרת עם תוכנות חדשות, אני מבינה אנגלית, משחקת פה ושם, ובס"ד קולטת צ'יק צ'ק... אבל פה זה ממש לא קורה!!!)
אולי מישהו מכם מכיר את התוכנה הזו? או יכול להתנדב לתרגם לי בגוגל (לא מצליחה להתחבר אליו, נתיבית...) את הקובץ המפולסף שמצורף אליו? (המקור באנגלית...)
אנא עזרו...

• הוסף לסימניות
נגן מחברה מסוימת? בס"ה הנגנים מהחברות המוכרות והאמינות מנגנים את הפורמטים הסטנדרטיים.
אולי מדובר במשהו שגם הייצרן שלו לא בטוח מה באמת הוא עושה.

• הוסף לסימניות
זה באמת מה שנראה לי... קיבלתי את זה מתנה מהבנק... וככה זה נראה!!!
אפילו את התענוג להתלונן לקחו לך... "קיבלת חינם, זה עולה ביוקר!!!" לך תגיד מילה על מתנה, איזו צורה יש לזה??? (ואיזו צורה יש למכשיר ה"משוכלל" הלזה???)
א-קיצער, אפשר לתכנן כבר את טקס הקבורה (בגנזך... בוידם בלע"ז)
או שיש איזשהו פתרון שיושיע במהרה???
נ.ב. אם יש לכם יומולדת מחר, יכול להיות שתוכלו לקבל אותו מתנה, אך ראו הוזהרתם "בחינם מקבלים כינם" (תרגום חופשי מאידיש... אח... זה נשמע הרבה יותר טוב במקור :)

• הוסף לסימניות
תנסי להמיר בפורמט לקובץ לסלולרי יש הרבה אפשרויות

• הוסף לסימניות
לי יש מידע אם זה עוד רלוונטי בשבילך תשלחי לי מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בבקשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה