עזרה איזה סינון אינטרנט הכי מומלץ לגרפיקאים? נטפרי או אתרוג?

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
אני לומדת גרפיקה ורוצה לדעת איזה אינטרנט כשר הכי טוב לגרפיקה נטפרי / אתרוג?
הבנתי שיש אופציה לעשות "מסלול לגרפיקאים" , אשמח לשמוע ממי שיודע/ת
במה מדובר ולשמוע פרטים .
תודה וערב טוב

• הוסף לסימניות
אחרי סקרים-
נטפרי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל החסימות לא משתוות לנטפרי,
ברור שעדיף נטפרי!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שואלת רציני, אני שוקלת לעבור לשם.
אבל רק זה מרתיע אותי...
בסה"כ אין גישה לתמונות של בנות.
וב"ה לא מפסידים מאינטרנט חסום,
תאמיני לי רואים רק שפע!

• הוסף לסימניות
בסה"כ אין גישה לתמונות של בנות.
וב"ה לא מפסידים מאינטרנט חסום,
תאמיני לי רואים רק שפע!
יש בזה כמה רמות? פשוט אני הבנתי מכמה משתמשות שזה ממש ממש חוסם את התמונות (גם במחשבים של פרוג הוא לא נותן תמונות. ולא רק של בנות...)

• הוסף לסימניות
יש בזה כמה רמות? פשוט אני הבנתי מכמה משתמשות שזה ממש ממש חוסם את התמונות (גם במחשבים של פרוג הוא לא נותן תמונות. ולא רק של בנות...)
נטפרי עובדים מאד חזק לסנן כמה שיותר תמונות לרווחת המשתמשים.
גם אני משתמש בנטפרי ומרוצה מאד.

• הוסף לסימניות
רווחת המשתמשים.
ברור שזו חסימה מצויינת לגולשים (לצורכי פרנסה בלבד. ט.ל.ח.:))
אבל זה מה ששאלתי, האם החסימה הזו טובה גם לי, בתור מעצבת גרפית שמתעסקת המון סביב תמונות

• הוסף לסימניות
ברור שזו חסימה מצויינת לגולשים (לצורכי פרנסה בלבד. ט.ל.ח.:))
אבל זה מה ששאלתי, האם החסימה הזו טובה גם לי, בתור מעצבת גרפית שמתעסקת המון סביב תמונות
לרווחת המשתשמים שהם ברוב רובם גרפיקאים ושות'
כפי מה שהבנתי נטפרי הוקמה ע"י גרפיקאים או משהו בדומה, מחמת הצורך שראו שחסר לכגון אלו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאיזו בחינה?
מצד אחד חסימה מוחלטת, אין שום תמונה לא צנועה (הסינון הוא אנושי ולא אוטומטי)
מצד שני אין כל מני תכנים שלא אמורים להיחסם ונחסמים.

• הוסף לסימניות
מאיזו בחינה?
מבחינת רמת הסינון.
ב"ה עדיין לא נתקלתי בתמונה בלתי ראויה
ומצד שני גם לא נתקעתי בלי תמונה שהייתי צריכה.
הייתי בכל הסינונים האפשריים,
אחד בכלל לא התאים לגרפיקאים (רוצה שאטר? תחתמי שהבעיות עלייך.
לא. אני רוצה שאטר אבל בלי בעיות...)
בשני בכלל לא הבינו מה הבעיה בתמונה של בת עשר ערומה למחצה
ובשלישי לפעמים הבינו ולפעמים פחות---
שלא לדבר על סינון טקסטים שהיה מזעזע ממש.
ב"ה מאז שאני בנטפרי אני מרגישה שאני מוגנת באמת.

ומשהו נוסף, יושבים שם אנשים שרוצים לעזור לציבור.
קשובים ושמחים לקדם פתרונות נוספים.
לא חבר'ה שבודקים הכל במשקפיים של כסף.

• הוסף לסימניות
זה ממש לא נכון!! לפעמים אבל ממש לפעמים יש פיקשוש לכאן ולכאן אז אם זה תמונה ראויה שולחים בקשה ואם התפקששה להם את יכולה לחסום בעצמך...
מאיזו בחינה?
מהבחינה הזו שהיא לא חוסמת באפו גורף את כל אתרי התמונות ואם מבקשים פתיחה אז פותחים לגמריייייי:) בנטפרי כל אתרי התמונות ושות' פתוחים ובתוך האתר מסננים חזק (לא ראית ת'פרסומת:)
בהצלחה!!
אגב, אולי זו המילה הראשונה... שאלתי את כמה מהרבנים שמתעסקים בתחום וכולם ענו פה אחד "נטפרי!"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב, צריך לבקש מהם מסלול למעצבים, או שזה ככה ברגיל?

• הוסף לסימניות
תדברי איתם יש להם שירות מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה