לי יש נטפרי- מרוצה מאד!!!
איך אפשר לעבוד על זה אם אין גישה לתמונות?אחרי סקרים-
נטפרי
מסתדרים מקסיםאיך אפשר לעבוד על זה אם אין גישה לתמונות?
אני שואלת רציני, אני שוקלת לעבור לשם.מסתדרים מקסים
בסה"כ אין גישה לתמונות של בנות.אני שואלת רציני, אני שוקלת לעבור לשם.
אבל רק זה מרתיע אותי...
יש בזה כמה רמות? פשוט אני הבנתי מכמה משתמשות שזה ממש ממש חוסם את התמונות (גם במחשבים של פרוג הוא לא נותן תמונות. ולא רק של בנות...)בסה"כ אין גישה לתמונות של בנות.
וב"ה לא מפסידים מאינטרנט חסום,
תאמיני לי רואים רק שפע!
נטפרי עובדים מאד חזק לסנן כמה שיותר תמונות לרווחת המשתמשים.יש בזה כמה רמות? פשוט אני הבנתי מכמה משתמשות שזה ממש ממש חוסם את התמונות (גם במחשבים של פרוג הוא לא נותן תמונות. ולא רק של בנות...)
ברור שזו חסימה מצויינת לגולשים (לצורכי פרנסה בלבד. ט.ל.ח.רווחת המשתמשים.
לרווחת המשתשמים שהם ברוב רובם גרפיקאים ושות'ברור שזו חסימה מצויינת לגולשים (לצורכי פרנסה בלבד. ט.ל.ח.)
אבל זה מה ששאלתי, האם החסימה הזו טובה גם לי, בתור מעצבת גרפית שמתעסקת המון סביב תמונות
מאיזו בחינה?כל החסימות לא משתוות לנטפרי,
מצד אחד חסימה מוחלטת, אין שום תמונה לא צנועה (הסינון הוא אנושי ולא אוטומטי)מאיזו בחינה?
מבחינת רמת הסינון.מאיזו בחינה?
זה ממש לא נכון!! לפעמים אבל ממש לפעמים יש פיקשוש לכאן ולכאן אז אם זה תמונה ראויה שולחים בקשה ואם התפקששה להם את יכולה לחסום בעצמך...יש בזה כמה רמות? פשוט אני הבנתי מכמה משתמשות שזה ממש ממש חוסם את התמונות (גם במחשבים של פרוג הוא לא נותן תמונות. ולא רק של בנות...)
מהבחינה הזו שהיא לא חוסמת באפו גורף את כל אתרי התמונות ואם מבקשים פתיחה אז פותחים לגמריייייימאיזו בחינה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים