עזרה איזה סינון אינטרנט הכי מומלץ לגרפיקאים? נטפרי או אתרוג?

• הוסף לסימניות
יש בזה כמה רמות? פשוט אני הבנתי מכמה משתמשות שזה ממש ממש חוסם את התמונות (גם במחשבים של פרוג הוא לא נותן תמונות. ולא רק של בנות...)
שרי, לא יודעת ממי הבנת את זה, אבל זה ממש לא נכון.
אולי התרשמת ככה בגלל מה שקרה בשיעור האחרון :)
-אז ספציפית היתה בעיה של כמות התמונות שנבדקו במחשבים של פרוג, זה משהו שמעולם לא קרה לי ולא אמור לקרות לך כמשתמשת פרטית.

מצטרפת בכל פה להמלצות כאן. אין על נטפרי!!!
מניסיון ארוך עם סינונים אחרים.
מקסימום הגנה (כל תמונה בכל אתר שתפתחי נשלחת אוטומטית לבדיקה, זה משהו שלא קיים בשום סינון אחר. פותחים לך אתרים שלמים בעייתיים, ותסתדרי עם מה שאת נאלצת לראות שם :eek:), מקסימום שירות, מקסימום חדשנות. והכי חשוב- מקסימום התאמה לגרפיקאים!

• הוסף לסימניות
אגב, צריך לבקש מהם מסלול למעצבים, או שזה ככה ברגיל?
זה ככה ברגיל.
בנטפרי אין מסלולים. את יכולה לחסום אתרים מסויימים לפי תגיות- אני למשל חסמתי אתרים של חדשות, תרבות חיצונית וכו', כך שהידברות לדוגמא לא נפתח לי. אבל אין קשר למעצבים או לא.

תצליחי!

• הוסף לסימניות
לי יש נטפרי בבית ומאד נהנית. מחוברת בנטסטיק.
וכרגע עשיתי לי חסימה במקום העבודה - חסימה שמתבססת על כל מחשב בנפרד זה נקרא חיבור - vpn אצלי במחשב זה עובד מצוין אבל במחשבים אחרים זה כל הזמן מתנתק ואין להם פיתרון טוב לזה.
בגלל שזה חיבור ספציפי למחשב ולא על כל הרשת הם מתרים מראש שעלולות להיות תקלות.
והסינון פשוט מקסים. האתרים לא סגורים סתם ולא צריך לבקש כל הזמן לפתוח והמענה שלהם זמין ונח.
מאד מאד נהנית.

• הוסף לסימניות
מצד שני אין כל מני תכנים שלא אמורים להיחסם ונחסמים.
אני חולק על סעיף זה, היה לי בעבר נטפרי, אני לא יכול להסביר לך את הצרות שהיו לי איתם עם כל מיני חסימות שלא צריכים להיות וזה היה...
למרות כל התחנונים והבקשות וההקלטות וכו' הם לא הצליחו לפתור לי את הבעיות.
לדעתי נטפרי מתאים לאברכי כולל ולא לאנשי עסק...

• הוסף לסימניות
ומשהו נוסף, יושבים שם אנשים שרוצים לעזור לציבור.
קשובים ושמחים לקדם פתרונות נוספים.
לא חבר'ה שבודקים הכל במשקפיים של כסף
עם זה אני גם מסכים שהחברה שמה לא מחפשים לעשות כסף, הם שמה אך ורק לעזור שיהיה אינטרנט נקי.

• הוסף לסימניות
לדעתי נטפרי מתאים לאברכי כולל ולא לאנשי עסק...
אני לא יודעת מה ההגדרה של 'אנשי עסק'
אבל עבדתי עם נטפרי גם במקום העבודה הקודם שלי, חברה גדולה וידועה (לא חרדית בכלל)
הכל דפק הכי טוב שיש. עם אפס תקלות.
כשהיתה איזו בעיה הכי קטנה (אחראי סייבר חשב שיש איזו תקלה באבטחה.יצרו קשר מהר מאוד ועזרו לטפל בעיה)

מה שכן, מי שצריך רשתות חברתיות, זה באמת לא מתאים לו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מניחה כאן,
למרות כל התגובות האוהדות,
אם לצורך העבודה שלך את משתמשת בהרבה תמונות,
(כשאני אומרת הרבה
הכונה לדוג' למעבר של 10 עמ' בשאטר בשתי דקות),
אז כן, תהיה לך בעיה עם נטפרי כי לוקח זמן לתמונות היבדק.
וזה דבר שצריך בהחלט לקחת בחשבון.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה ההגדרה של 'אנשי עסק'
אבל עבדתי עם נטפרי גם במקום העבודה הקודם שלי, חברה גדולה וידועה (לא חרדית בכלל)
הכל דפק הכי טוב שיש. עם אפס תקלות.
כשהיתה איזו בעיה הכי קטנה (אחראי סייבר חשב שיש איזו תקלה באבטחה.יצרו קשר מהר מאוד ועזרו לטפל בעיה)

מה שכן, מי שצריך רשתות חברתיות, זה באמת לא מתאים לו.
אני לא מדבר ח''ו על רשתות חברתיות, שב''ה אני לא מחובר לאף אחד מהם, אני מדבר פה על דברים בסיסים לגרפיקאי ולבונה אתרים.
אני מדגיש שוב מי שמרגיש מרוצה עם נטפרי שימשיך ככה, אני גם הייתי מרוצה מהם כמה שנים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתור אחד שעובד עם נטפרי רוב הזמן אני יכול לסכם כך:
למעצב גרפי עלולות להיות בעיות איתם בתחומים מסויימים.
לדוג' הורדת מוקאפים. חלק גדול מהמוקאפים יורדים מצויין אבל יש חלק (בדיוק מה שצריך...) שהקובץ מסתנן ולא יורד.
יש לעיתים צורך בתמונות ולפעמים לוקח זמן עד שהתמונה משתחררת.
לפעמים התמונה בכלל לא משתחררת. (נדיר, אבל גם בזה נתקלתי.)
יש אתרים שהתמונות בכלל לא נשלחות לבדיקה. ואז צריך להפנות אליהם את הבעייה הזו. (ניתן לזהות זאת כך: יש בד"כ שני סוגי אייקון. אייקון של שליחה ואייקון של חסימה אבל יש תמונות חסומות ללא אייקון בכלל. זה אומר שלא נשלח כלל לבדיקה.)
לפעמים תמונות נחסמות סתם.
לפעמים אתרים פתוחים נחסמים ללא סיבה.
ואחרי כל זה...
שירות באמת מעולה.
הגנה מיטבית.
רוב הצורך של מעצב זמין לגמרי.
בעניין הרוחני, מסתבר שזה הפתרון הסביר ביותר. אבל אני לא רב. עדיין...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עוד לא נולדה החסימה שנותנת את כל הצרכים למעצב?
כנראה שלא.
עם זה, הם השתפרו פלאים עם השנים.
כך שאפשר לשער שהמצב בקידום תמידי.

• הוסף לסימניות
יש בזה כמה רמות? פשוט אני הבנתי מכמה משתמשות שזה ממש ממש חוסם את התמונות (גם במחשבים של פרוג הוא לא נותן תמונות. ולא רק של בנות...)
זה לא נכון - הוא חוסם רק תמונות נשים.
המחשבים של פרוג איטיים ובעייתיים בלי קשר לנטפרי...
בתור אחד שהיה בסינון אחר, אין מה להשוות - נטפרי מאפשר כמה שיותר גלישה עם כמה שפחות בעיות - בפרט באתרי תמונות.
וזה בלי לדבר על השירות המעולה שלהם! ומציאת פתרונות למצבים מורכבים...

• הוסף לסימניות
ועכשיו? איזו חסימה?
אז ככה אם שואלים כבר אני יספר כמה סיפורים שהיו לי עם נטפרי
1. רציתי לפתוח אתר ללקוח שמתעסק עם מכירת ביגוד אונליין, פתחתי אתר דרך חברת Shopify, כל הדף היה משובש, לא היה לי שום אפשרות לבנות שום דבר, דיברתי עם נטפרי, פתחתי בקשות, הקלטות, טלפון, שום דבר לא עזר (נראה לי שהבעייה עדיין קיימת!)
2. פתחתי חשבון בOne Drive לאיחסון כל הסחורה שלי, הורדתי את האפליקצייה שלהם, ו.. זה לא התחבר לאינטרנט, גם אחרי בקשות לנטפרי, הקלטות וכו' וכו' שום דבר לא השתנה, וככה נשארתי עם כל הסחורה במחשב, מבלי שיעלה לענן, (דבר שעלה לי לבסוף ביוקר כשהמחשב שלי נגנב עם כל הסחורה).
יש לי עוד כמה סיפורים אבל לבינתי
ועכשיו? איזו חסימה?
Techloq

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על נטפרי לאחר שהיינו בסינון לא מי יודע וה' עזר ועברנו לנטפרי, מרוצה מאד! לפעמים צריך קצת סבלנות לחכות שתמונות יפתחו וכו' אבל מה עדיף קניית מידת הסבלנות או קניית מידת ה'חוסר צניעות' ?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה