איזה סליחות עוקפים?

• הוסף לסימניות
למישהו יש אולי רשימה איזה סליחות אומרים כל יום מעשי"ת ואיזה עוקפים ?
--------------
דב

• הוסף לסימניות
צום גדליה:
מו; מז; מח; מט; נב; נג; נה; נז.

עשי"ת:
פתיחה; ב' סליחות ראשונות ופזמון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;859644:
צום גדליה:
מו; מז; מח; מט; נב; נג; נה; נז.

עשי"ת:
פתיחה; ב' סליחות ראשונות ופזמון.

זכור לי שאומרים גם "עקידה" כל יום ?

ודרך אגב, האם זה נכון שאת סליחות "ה' ה'" אומרים ביום חמישי ?
------------------------
דב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;859650:

------------------------
דב

1. נכון. השמטה שלי.
  2. אכן, כך נהוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;859650:

------------------------
דב

המנהג הידוע לי הוא שאת סליחות "ה' ה'" אומרים בשני או חמישי שלפני יום הכיפורים כך שהשנה אומרים את זה ביום שני ולא בחמישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;859676:
המנהג הידוע לי הוא שאת סליחות "ה' ה'" אומרים בשני או חמישי שלפני יום הכיפורים כך שהשנה אומרים את זה ביום שני ולא בחמישי
גנבת לי את התגובה... התכוונתי לכתוב את זה הבוקר.

יש להעיר לכאורה, שהמקפידים לומר את הפסוקים שלפני הסליחה, צריכים לדלג לפני הפסוקים ולא אחריהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה