כללי איזה סמל כדאי?

• הוסף לסימניות
שלום, לפני כמה זמן עשיתי לעצמי סמל (מצורף- העליון) ועם הזמן אני מרגישה שאולי סמל לא ממש מבטא איכות ומקצועיות- אולי בגלל הפינות העגולות שיוצרות רושם של משהו רך.
חשבתי לשנות כיוון והתחלתי רק עם השם- עדיין ללא צבע וכו' (מצורף- התחתון שבאנגלית)
מה אתם אומרים: שווה לעבוד על השינוי או להשאיר את העליון?

קבצים מצורפים

• 2 סמלים.pdf
    KB 283.1 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הקשר בין ניקוד לאנגלית???

הלוגו (למה קראת לו סמל?) העליון נחמד אבל יש לו בעיתיות מסוימת. זה לוגו בשבילך? אם כן- לא הבנתי מה הוא אמור לשדר?

• הוסף לסימניות
תודה שהגבת-"שיר770"
ניקדתי את האנגלית כי חיפשתי משהו לא מצועצע שיבטא מקצועיות וחשבתי שהניקוד מתאים- מה הוא עד כדי כך לא קשור??
והלוגו הראשון (כן, נכון, זה לוגו..) הוא היה בשבילי. הפונט- חלוקי נחל וכן הפסיפס -כדי ליצור רושם של משהו יצירתי- ובתוכו האות ת' - הראשונה בתובנה

• הוסף לסימניות
הראשון הרבה יותר בכיוון.
גם אני חושבת שאין טעם לנקד אנגלית, ומאד לא אהבתי את אלתר מחשבים שעשו את זה.

לגבי שיפור של הלוגו הראשון, שיהיה פחות מצועצע - מה דעתך לקחת רק את הריבוע המרכזי, להוריד את המלבן הנוסף, ורק למקם לידו את המילה "תובנה"?
הטלפון מיותר בתוך הלוגו. את הסלוגן "מבינה עיצוב" תוכלי לנסות לשלב, אולי בלוק מתחת למילה תובנה.

• הוסף לסימניות
אגב, הפסיפס מאד מאד יפה בעיני, וגם הפונט שבחרת לתובנה מאד מיוחד.

• הוסף לסימניות
הלוגו נחמד, אהבתי את הרעיון של הת',
אבל נראה לי היה יותר מתאים אם האיור היה בא בצד ימין ליד המילה תובנה.
בקשר לשילוב של הניקוד - הרעיון יפה, אבל כשבאים לביצוע זה לא כ"כ זה...
הייתי ממליצה לך לעבוד ולשפר את הראשון, יש בו כייון טוב.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הלוגו נחמד, אהבתי את הרעיון של הת',
אבל נראה לי היה יותר מתאים אם האיור היה בא בצד ימין ליד המילה תובנה.
בקשר לשילוב של הניקוד - הרעיון יפה, אבל כשבאים לביצוע זה לא כ"כ זה...
הייתי ממליצה לך לעבוד ולשפר את הראשון, יש בו כייון טוב.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, תראו ניסיתי קצת לשנות והרי זה לפניכם בשני סוגים ניסיתי בשני להטות את הסמל- כדאי או שזה יוצר מראה שובב ולא מקצועי? מה אתם אומרים?
שוב תודה לכל המקדישים מזמנם ומחכמתם.

• הוסף לסימניות
הנה הקובץ

קבצים מצורפים

• סמל חדש.pdf
    KB 277.3 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
התחתון ממש מוצלח!
לדעתי המילים מבינה עיצוב לא חייבות לבוא ביחד עם הלוגו,
כי זה רק סלוגן שלך...

• הוסף לסימניות
התחתון טוב, אבל נראה לי שעדיף לשים את האייקון ליד המילה, אבל אולי זה ענין של טעם.
ואילה צודקת לגבי הסלוגן.

• הוסף לסימניות
התחתון טוב, אבל נראה לי שעדיף לשים את האייקון ליד המילה, אבל אולי זה ענין של טעם.
ואילה צודקת לגבי הסלוגן.

אוו לא! גם אני נדבקתי בשפעת ההודעות הכפולות.....

• הוסף לסימניות
לוגו מאוד חמוד!
גם לדעתי התחתון מוצלח..

רק הערה קטנה-נראלי שפסיפס כדאי להחליף את הצבעים.. שהאות ת' תהיה כחול והשאר תכלת..
כי הכחול בולט יותר לעין.. לוקח טיפה זמן לקלוט שהתכלת מביע משו.. (לדעתי)

• הוסף לסימניות
יש לי הצעה בשבילך, אולי שווה לך לנסות:

להגדיל ולמשוך בלוגו השני את ה-ב' של תובנה למטה, ולהשים את המילים שבחרת "מבינה עיצוב" משני הצדדים שלה.
כך יצא שבעצם יהיה גם כתוב "מבינה בעיצוב" (לדעתי יש לזה משמעות יותר מבלי הב')

מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
השני, האלכסון, מיוחד!!!
אם את בכל אופן רוצה להכניס את "מבינה עיצוב" נסי להכניס מעל ה"תובנה" מיושר לשמאל.

• הוסף לסימניות
הלל, אני ממש לא מסכימה!
ככה הורסים לוגואים טובים... כשמנסים להפוך אותם ליותר מדי מתוחכמים.

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה. הצבעים לא מספיק חזקים - נותנים תחושה היטקיסטית ולא יצרתית דווקא.

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה!
המעוין ממש מוצלח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה