מידע שימושי איזה ספה מומלץ לקנות ? והיכן הכי כדאי ? - - שתפו מנסיוניכם לתועלת כולם

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות ספות לבית ,
מאחר שבשוק יש הרבה חנויות שמוכרות ספות שלא מחזיקות הרבה זמן מעמד (במיוחד בבית עם ילדים קטנים ושובבים;))

אשמח לתגובות מה כדאי ואיפה,

תודה לכל העונים...

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות ספות לבית ,
מאחר שבשוק יש הרבה חנויות שמוכרות ספות שלא מחזיקות הרבה זמן מעמד (במיוחד בבית עם ילדים קטנים ושובבים;))

אשמח לתגובות מה כדאי ואיפה,

תודה לכל העונים...
להורים שלי יש ספה מ"מרכז הספות", של "אגו איטליאנו".
ספה מהממת, נוחה, יפה, מחזיקה מעמד כבר 8-9 שנים כחדשה, בבית שבו לא שומרים בכלל... (נכדים וכו').
אמנם היא לא בשימוש כמעט במהלך השבוע עצמו, אבל בשבתות "סוחטים" אותה עד הסוף.
שוב- יפה, נוחה בטירוף, ונשארת חזקה וטובה. (אולי יש בה כמה שפשופים קטנים בלתי נראים, לא זוכרת.)
עלתה להם בזמנו מחיר מאד זול, זה היה בSALE שלהם. לא יודעת מחיר מדויק.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה המחיר של ספה של חברת ""אגו איטליאנו"

• הוסף לסימניות
תלוי בתקציב
אני אישית קניתי ספה כחדשה מיד 2 ואני מאוד נהנה

• הוסף לסימניות
קנינו לפני עשור פלוס ספה עור איטלקית במרכז הספות, הספה חזקה ונראת כמו חדשה למרות שלעיתים תכפות היא משמשת כטרמפולינה ועוד.
בדיעבד בגלל המגע של העור לא הייתי קונה שוב עור. הפלוס של העור שהוא מתנקה בקלות.

• הוסף לסימניות
עוקבת...
מה אומרים על ספת קטיפה?
בא לי משהו יותר טרנדי, השאלה איך הפרקטיות?

• הוסף לסימניות
לנו יש ספה בסגנון קטיפתי חדשה יחסית נוחה מאוד ולא יקרה
מאוד פרקטית בניקוי

• הוסף לסימניות
זה לא ממש קטיפה
לא יודע לומר את סוג הבד אבל מראה קטיפתי ומגע כזה
דגם שהול היום בהרבה חנויות של ספות
וואי,נשמע טוב..
יש למישהו תמונה או שם דגם?
זה יותר מתלכלך מסוג אחר?
כי אנחנו מעוניינים בספה בהירה(לבן)

• הוסף לסימניות
וואי,נשמע טוב..
יש למישהו תמונה או שם דגם?
זה יותר מתלכלך מסוג אחר?
כי אנחנו מעוניינים בספה בהירה(לבן)
בהירה תמיד תתפוס יותר לכלוך ואם זה בית מלא בילדים אז זה לרדוף אחריהם
כבר יעלה קישור

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

כמה חזקה היא? וכמה זמן יש לכם אותה?
ואפשר להוריד את הבד לכבס?

• הוסף לסימניות
כמה חזקה היא? וכמה זמן יש לכם אותה?
ואפשר להוריד את הבד לכבס?
לא הרבה זמן
עושה רושם של חזקה - אבל אי אפשר לדעת
אנחנו עשינו קצת שיוניים בעיצוב בתשלום מועט ממש (זה בניה בארץ ככה שבקלות אפשר לשנות כל מיני דברים)
הבד אינו ניתן להורדה אבל עם קצת מים וניגוב זה שומר על עצמו ואין כתמים של רטיבות כמו בחלק מהבדים

• הוסף לסימניות
אם מצד נוחות רק אמריקן כומפורט אבל זה יקר אבל שוווווה כי אחרי שבודקים את הספה הזאת מבינים שכל הספות הם לא ספות אלא קרש של עץ

• הוסף לסימניות
אם מצד נוחות רק אמריקן כומפורט אבל זה יקר אבל שוווווה כי אחרי שבודקים את הספה הזאת מבינים שכל הספות הם לא ספות אלא קרש של עץ
יש להם ספות מבד רחיץ או עור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה