דרוש מידע איזה ספק אינטרנט הכי מומלץ לחיבור לנטפרי?

• הוסף לסימניות
אני עם נטפרי דרך יוסי תקשורת
ממש מרוצה!

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין שהשאלה היא על טלפון קווי, איזה ספק+תשתית מומלץ? (למי יש פחות תקלות ויותר שירות)

• הוסף לסימניות
מוזר
דווקא אני ממש מרוצה מהשירות שלהם
בעצם אולי בגלל שלא נזקקתי הרבה לשירות שלהם
כי לא היה לי הרבה בעיות....
זה הקטע
כי כשתצטרכי טכנאי, את תגלי שאין להם
ומה הפתרון שהם מציעים לך?
תעברי לבזק.
אמיתי!!!

• הוסף לסימניות
יש לי בזק וזה ממש גרוע מבחינת ניתוקים
אני מתעניין על מעבר לסיבים איפה יכול להיות לי הכי טוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי בזק וזה ממש גרוע מבחינת ניתוקים
אני מתעניין על מעבר לסיבים איפה יכול להיות לי הכי

אנו פועלים כספק עצמאי על הסיבים של בזק והסיבים של נטפייבר ורימון.
עד כה המשתמשים מדווחים על שביעות רצון גבוהה מאוד גם כאן וגם בפורמים נוספים
נשמח לספק לך שירות כמו שאנחנו אוהבים עם צוות תמיכה מקצועי בזמינות גבוהה וצוות טכנאים בפריסה ארצית.

• הוסף לסימניות
לי יש תשתית של פרטנר. יש סיכוי?
זה מתחלק בין איזורי פריסה יש איזורים שבהם ניתן להתחבר אלינו ויש איזורים שבהמשך יהיה ניתן.
אפשר לפנות לצוות שלנו דרך האתר והם יספקו לך מענה מדויק לפי כתובת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה