דרוש מידע איזה ספר הכי יעניין אותך ? - (תורני מרתק)

• הוסף לסימניות
אני מתכנן בס"ד לחבר ספר תורני בשפה קולחת ומנוקד,
80 אחוז סיפורים 20 אחוז דברי תורה שיהיו שזורים וערוכים בכתיבה קלה.

אבקש מכם לבחור איזה נושא נראה הכי מעניין:

* שמחה יהודית - איך מגיעים לשמחה בעין היהדות ? עצות פרקטיות, מקורות מחולקים לקטגוריות. והכל כמובן מלווה במשלים וסיפורים.

* אות משמים - אסופה של המון סיפורים מאומתים עם שמות ופרטים מדויקים על יהודים שגילו את השגחת ה' על ברואיו באופן ניסי שלא על פי הטבע. גם בדור חשוך כזה שלא כל אחד רואה בעיניו את יד ה' המנהיג את כל הברואים.

* חלומות שהתאמתו - דומה לנושא הקודם, אבל ממוקד בתחום של חלומות. סיפורים שבכל אחד מהם יש חלום שהתאמת, ויש בזה אות כעין נבואה.
שמגלה על כוח אלוקי שמפעיל את כל האירועים בעולם.

• הוסף לסימניות
אני מתכנן בס"ד לחבר ספר תורני בשפה קולחת ומנוקד,
80 אחוז סיפורים 20 אחוז דברי תורה שיהיו שזורים וערוכים בכתיבה קלה.

אבקש מכם לבחור איזה נושא נראה הכי מעניין:

* שמחה יהודית - איך מגיעים לשמחה בעין היהדות ? עצות פרקטיות, מקורות מחולקים לקטגוריות. והכל כמובן מלווה במשלים וסיפורים.
* אות משמים- אסופה של המון סיפורים מאומתים עם שמות ופרטים מדויקים על יהודים שגילו את השגחת ה' על ברואיו באופן ניסי שלא על פי הטבע. גם בדור חשוך כזה שלא כל אחד רואה בעיניו את יד ה' המנהיג את כל הברואים.
* חלומות שהתאמתו-דומה לנושא הקודם, אבל ממוקד בתחום של חלומות. סיפורים שבכל אחד מהם יש חלום שהתאמת, ויש בזה אות כעין נבואה.
שמגלה על כוח אלוקי שמפעיל את כל האירועים בעולם.

מעדיף את הדרך של למידה של שמחה יהודית
פחות מתחבר ל אותות וניסים וכדו' משום שכל אחד זה תלוי בעין שלו ולא הסיפורים הם אלו שיפתחו לי את העין לזה..
חלומות שהתאמתו.. גם לא מתחבר מעדיף שישארו בגדר חלום

וכמובן תעדכן על מה הלכת בסוף..

• הוסף לסימניות
וכמובן תעדכן על מה הלכת בסוף..
[/QUOTE]
בלי נדר.
אני מקווה שאוכל לעדכן שהספר כבר הגיע לחנויות,
וכשאזלה המהדורה הראשונה.
לפי הטבע זה תלוי גם במידע שאקבל כאן. וה' יעזור.

• הוסף לסימניות
הצבעתי על שמחה יהודית ואות משמים.
אבל חשוב לי לדייק שכוונתי לסיפורי השגחה פרטית, ולא סיפורים על כל מיני סיאנסים ורוחות שאנשים ראו או נפגשו וד''ל.

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
הצבעתי על שמחה יהודית ואות משמים.
אבל חשוב לי לדייק שכוונתי לסיפורי השגחה פרטית, ולא סיפורים על כל מיני סיאנסים ורוחות שאנשים ראו או נפגשו וד''ל.

בהצלחה רבה!!
מה דעתכם על סיפור כזה ?
יהודי תושב פתח תקוה שכב ללא הכרה בבית החולים היה זה יום חמישי אחרי חג הפורים תשס"ט לפתע להפתעת הרופא המטפל בו הוא מתעורר ושואל: מה ששלום הרב סלומון ?
כוונתו הייתה לרב העיר הרב ברוך שמעון סלומון. הפליאה הייתה עצומה: 1. הרב סלומון הרגיש טוב ולא היה לו שום דבר מיוחד. 2. לא היה ידוע על קשר בין אותו חולה לרב סלומון, זה מה שעניין אותו ברגע שמתעורר מתרדמתו.
החולה איבד שוב את הכרתו.
באותו לילה קרו 2 דברים: 1. הרב סלומון נפטר בפתאומיות, לפני זה תיפקד כרגיל. 2. אותו חולה גם נפטר.
את הסיפור שמעתי בימי השבעה של הרב סלומון, זה היה לשיחת היום בפתח תקוה. אין לנו השגה מה היה שם בדיוק.

אבל מה שכן רואים (לעניות דעתי) זה. שלרב עיר יש חשיבות יתירה בשמים, ולכל תושב בעיר יש לו קשר נשמתי אליו. והיה משהו שחיבר בין פטירת החולה לפטירת רב העיר.

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על סיפור כזה ?
יהודי תושב פתח תקוה שכב ללא הכרה בבית החולים היה זה יום חמישי אחרי חג הפורים תשס"ט לפתע להפתעת הרופא המטפל בו הוא מתעורר ושואל: מה ששלום הרב סלומון ?
כוונתו הייתה לרב העיר הרב ברוך שמעון סלומון. הפליאה הייתה עצומה: 1. הרב סלומון הרגיש טוב ולא היה לו שום דבר מיוחד. 2. לא היה ידוע על קשר בין אותו חולה לרב סלומון, זה מה שעניין אותו ברגע שמתעורר מתרדמתו.
החולה איבד שוב את הכרתו.
באותו לילה קרו 2 דברים: 1. הרב סלומון נפטר בפתאומיות, לפני זה תיפקד כרגיל. 2. אותו חולה גם נפטר.
את הסיפור שמעתי בימי השבעה של הרב סלומון, זה היה לשיחת היום בפתח תקוה. אין לנו השגה מה היה שם בדיוק.

אבל מה שכן רואים (לעניות דעתי) זה. שלרב עיר יש חשיבות יתירה בשמים, ולכל תושב בעיר יש לו קשר נשמתי אליו. והיה משהו שחיבר בין פטירת החולה לפטירת רב העיר.

לא הבנתי מאיפה בדיוק החליטו שזה קשור אחד לשני, אנחנו יודעים חשבונות שמים??

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על סיפור כזה ?
החולה איבד שוב את הכרתו.

לא התכוונתי לדברים כאלו.
אלא הרבה מעבר, זה די נפוץ ומופץ בכל מקום, ואין שום עניין להיכנס לזה או להרחיב בעניין.
רק הארתי את תשומת הלב.

• הוסף לסימניות
אני אישית חושב שאין שום ספר תורני מהסגנון הזה שיעניין אותי עד כדי שאקנה אותו.
למה? כי יש כבר ים חומר לעוס מהמון כיוונים.
אלא אם כן תהיה איזו בשורה גדולה בספר (אני גם לא מצליח לחשוב איך לצוד את ההתעניינות...)
אין ספק שאשמח יותר לקרוא על שמחה ולקנות תוכן. אבל מאידך, אמשך יותר, בסקרנות טבעית, לקרוא על חלומות שהתגשמו.

אני חושב שצריך להבחין היטב בדקויות. יש היום המון חומר על המדפים. הרבה מדיי. @דוד ריזל - אם אתה רוצה לעקוף את ים החומר - אתה צריך להיות שווה את זה ולהבליט את עצמך במשהו אמתי (שוודאי יש לך).
זו דעתי בכל אופן, מקווה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
אני אישית חושב שאין שום ספר תורני מהסגנון הזה שיעניין אותי עד כדי שאקנה אותו.
למה? כי יש כבר ים חומר לעוס מהמון כיוונים.
אלא אם כן תהיה איזו בשורה גדולה בספר (אני גם לא מצליח לחשוב איך לצוד את ההתעניינות...)
אין ספק שאשמח יותר לקרוא על שמחה ולקנות תוכן. אבל מאידך, אמשך יותר, בסקרנות טבעית, לקרוא על חלומות שהתגשמו.

אני חושב שצריך להבחין היטב בדקויות. יש היום המון חומר על המדפים. הרבה מדיי. @דוד ריזל - אם אתה רוצה לעקוף את ים החומר - אתה צריך להיות שווה את זה ולהבליט את עצמך במשהו אמתי (שוודאי יש לך).
זו דעתי בכל אופן, מקווה שעזרתי.
גם אני חושב שספר שידבר על החשיבות של השמחה, והדרכים להגיע אליה. שבנוי על מקורות נאמנים בהסברה טובה ובהירה בשילוב סיפורים מרתקים.
שווה את הכסף - אנשים יסכימו להשקיע בו.

לעומת הספרים האחרים שהייתי שמח לקרוא בעלון חינמי...

• הוסף לסימניות
השאלה היא איזה ספר יהיה לנו מעניין לקרוא מתוך כמה ספרים שיציעו לנו
או על איזה ספר נשלם כסף ונקנה?

כי לשלם כסף ולקנות ספר, צריך משהו שחסר, וכל התחום הזה רווי.
אבל השאלה שאתה שואל זה איזה נושא יותר מעניין ומרתק אותנו, שזו שאלה אחרת לגמרי

ועוד שאלה: המטרה שלך היא למכור כמה שיותר? לחתן ילדים כזה? כי מה זה משנה לך למה אנחנו מתחברים?
תוציא על מה שאתה הכי מתחבר.... כל הנושאים שכתבת עליהם, יביאו תועלת לאנשים, ואתה בכל מקרה לא תצא מליונר....

מה שלא תבחר, שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי השמחה בשילוב עם אמונה אמתית זה הנושא הכי חיובי ופרקטי. לכן לכאורה אם יהיה ספר טוב אנשים יקנו.
כי תכל''ס מי לא מחפש היום לקרוא משהו טוב באמת בים השמועות הקשות שזועק מכל מקום..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה