איזה ספר מומלץ להכנה ללידה?

• הוסף לסימניות
ספר טוב גם לבעל וגם לאישה
כמובן שזה לא במקום קורס- זה בנוסף

• הוסף לסימניות
בשעה טובה לדעתי ספר ישן נושן ומיושן....
המון דברים התחדשו והשתנו.
יש ספר מיוחד בשם -

להרות כוחות ללדת חיים - הכנה יהודית ללידה.

מומלץ מאד!!

• הוסף לסימניות
ליד ה' ספר מהמם אבל רק על הלידה בלי ההריון,
בשעה טובה - נהנתי מאד אבל באמת הוא קצת מיושן,
אהבתי מאד את הספר בית החלמה ליולדות שבדרך.

• הוסף לסימניות
ליד ה' ספר מהמם אבל רק על הלידה בלי ההריון,
בשעה טובה - נהנתי מאד אבל באמת הוא קצת מיושן,
אהבתי מאד את הספר בית החלמה ליולדות שבדרך.
בית החלמה ליולדות שבדרך לא נותן לא ידע לא הכנה ולא פרטיקה,
הוא ספר הומוריסטי לנשים בהריון.
אני ממליצה על בשעה טובה, למרות שהוא קצת מיושן
והמדריך הישראלי להריון ולידה - מאוד מקיף ומלא ידע

• הוסף לסימניות
לראות את הנולד - פחות ממליצה...

• הוסף לסימניות
ממליצה ג"כ מאוד על המדריך הישראלי להריון ולידה
ספר שמכיל את כל הדברים שצריך לדעת, ומפורט לפי כל שלב בהריון
לי ממש עזר

• הוסף לסימניות
ממליצה על כולם ביחד - להיות לאם, לראות את הנולד, ליד ד’ ובשעה טובה. אני קראתי את כולם וכשבאתי לקורס היא לא חידשה לי דבר. כל ספר יש לו את היחודיות שלו ומה שלא כתוב באחד כתוב בשני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה