דרוש מידע איזה ספר עדיף ? אדמה פראית או לולא האמנתי ?

• הוסף לסימניות
אחרי שהתייאשתי מלהשיג בספריה , או לשאול מאחת הניקיות בפורום , החלטתי לפנק את עצמי במתנה.

.

אם את הולכת על לולא האמנתי - קניתי לפסח, ומעוניינת למכור.
2 אנשים קראו בו סה"כ, והוא במצב חדש לחלוטין!!!
מוכרת ב 60 במקום 75.

או לחילופין מעוניינת להחליף בספר אחר.

• הוסף לסימניות
בערב פסח עמד מחיר הספר אדמה פראית על 90₪.
כך שאם תג המחיר עדיין בשמים - את בהחלט יכולה לפרגן לעצמך ספר וחצי אחרים!
בדקת בכמה רשתות ?
זה מחיר אחיד ?
באמת קצת מוגזם...
הספר הוא עב כרס במיוחד ?[/QUOTE]

בדקתי בשתי חנויות. חנות א׳: 90₪
חנות ב׳: 89₪...
בסוף קניתי...
אהבתי מאד! אבל עדיין אני חושבת שהמחיר מופקע. עקבתי בעניין רב אחר השרשור הארוך שהיה לא מזמן על הספר והתפלאתי שאף אחד לא העלה את סוגיית המחיר והנורמות שעולות עימה.
מעניין... אני היחידה שזה הפריע לה?

• הוסף לסימניות
בדקת בכמה רשתות ?
זה מחיר אחיד ?
באמת קצת מוגזם...
הספר הוא עב כרס במיוחד ?

בדקתי בשתי חנויות. חנות א׳: 90₪
חנות ב׳: 89₪...
בסוף קניתי...
אהבתי מאד! אבל עדיין אני חושבת שהמחיר מופקע. עקבתי בעניין רב אחר השרשור הארוך שהיה לא מזמן על הספר והתפלאתי שאף אחד לא העלה את סוגיית המחיר והנורמות שעולות עימה.
מעניין... אני היחידה שזה הפריע לה?[/QUOTE]
עדיין...
הוא שווה את המחיר...

• הוסף לסימניות
מוכרת ב 60 במקום 75.

נראה לי שאלך על אדמה פראית.
מקווה שאמצא במחיר קצת יותר שפוי , כי אכן 90 זה ה מ ו ן !!

• הוסף לסימניות
מוכרת ב 60 במקום 75.

מענין אותך להחליף באל תסתר?, הנורמלי האחרון?

• הוסף לסימניות
אחרי כל הדיונים וההתלבטויות , המסקנה שלי היתה שלמרות שעז מאוד היה רצוני לקנות ולקרוא את הספר כבר לשבת , החלטתי שהמחיר אכן קצת מוגזם , ואחכה שהוא ירד...... (לתשומת לב מיה קינן היקרה. ואני בכלל לא מזלזלת בהשקעה הרבה שלך !) ) או לחילופין שאצליח להשיג אותו בספריה השכונתית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה