נכתב ע"י marker;2365712:ממליצה על היויו, קניתי לפני כחודשיים בחנות בייבי לנד, אני משתמשת כרגע עם ה"סירה" (מתקפלת עם העגלה- מה שהכי נוח בנסיעות וכד'..) ומאד מרוצה!
קומפקטית, קלה ונוחה מאד!!!
גם באוטובוסים- כייף לי וכייף לסובבים..![]()
נכתב ע"י rafeli;2366720:משהי שמעה על הטיולון של ריקרו?
נכתב ע"י rafeli;2366720:משהי שמעה על הטיולון של ריקרו?
נכתב ע"י yyeudit;2366801:שאלתי את המוכרת על העגלה הזאת והיא לא המליצה עליה
במיוחד בגלל המדרגות
(אני לא זוכרת יכול להיות בגלל עוד חסרונות)
אני קניתי בחנות מאוד אמינה שבעלת החנות מאוד ישרה ואמינה (אין לה בעיה לתווך לי עגלה ביד שניה כמובן בחינם וכו') והיא אמרה לי אם את קונה עגלה קלה כמו יויו אל תלכי על החיקויים כי בכולם יש חסרונות לכי על המקור-יויו
ואם אין לך כסף להשקיע לכי על גו'י
נכתב ע"י rafeli;2367130:יו יו לא נתקעת במדרגות כשעולים?
נכתב ע"י rafeli;2366849:מה זה ג'וי?
נכתב ע"י איטא;2367327:אין על מקלרן!!!!
נכתב ע"י rafeli;n308963:מתענינת לגבי טיולון לילדה בת 10 חודשים,
אשמח לשמוע המלצות מבעלות נסיון איזה עגלה הכי כדאי לקנות,
ננו של מאונטין באגי או בובו או יויה?
מבחינת נוחות קיפול, נוחות הליכה ברחוב, נוחות העלאה במדרגות, ואחריות
תודה מראש למיעצות....![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים