איזה עגלה לקנות ננו של מאונטין באגי או בובו או יויה?

• הוסף לסימניות
ממליצה על היויו, קניתי לפני כחודשיים בחנות בייבי לנד, אני משתמשת כרגע עם ה"סירה" (מתקפלת עם העגלה- מה שהכי נוח בנסיעות וכד'..) ומאד מרוצה!
קומפקטית, קלה ונוחה מאד!!!
גם באוטובוסים- כייף לי וכייף לסובבים.. :)

• הוסף לסימניות
משהי שמעה על הטיולון של ריקרו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י marker;2365712:
ממליצה על היויו, קניתי לפני כחודשיים בחנות בייבי לנד, אני משתמשת כרגע עם ה"סירה" (מתקפלת עם העגלה- מה שהכי נוח בנסיעות וכד'..) ומאד מרוצה!
קומפקטית, קלה ונוחה מאד!!!
גם באוטובוסים- כייף לי וכייף לסובבים.. :)

עשית סקר מחירים קודם, איפה הכי זול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rafeli;2366720:

לי יש, הגעתי אליו בעיקבות המלצה כאן בפורום.
לדעתי הוא הרבה יותר נוח לילד מאשר היויו ודומיו. הישיבה היא ישיבה של ממש ולא נשענת כ"כ אחורה כמו היויו.
יש גם אפשרות לקנות פגוש יעודי שהופך אותה לנוחה עוד יותר (בחנות שקניתי המוכר לא הכיר את הפגוש, אבל ביקשתי שישאל את היבואן ואכן היה לו).
גם הקיפול שלה פשוט מאד ביד אחת.

חסרונות:
החיסרון העיקרי הוא שהיא לא מתאימה למדרגות. המעצור ניתקע ברמות שלא מאפשרות אפילו ירידה בכמה מדרגות שיש ברחובות מידי פעם.
בזה טיפלו לי בחנות - חתכו את המעצור כדי שלא יתקע. אבל עדיין, לא מאד נוח לעלות ולרדת איתה. בדרך כלל אני מוציאה את הילד ומקפלת. (אבל האמת, זה מה שתכננתי לעשות ולכן קניתי עגלה קלה).
הגגון שלה לא מספיק מכסה מהשמש אבל זה נראה לי בכל העגלות מהסוג הזה.
הסל ממש קטן.
והיא מתקפלת לגודל קצת יותר גדול מהיויו (במשקל היא דווקא קצת פחות)
כך שאולי זה קצת יותר מסורבל. אין לי נסיון עם היויו אבל זה לא נראה לי משמעותי.

שיהיה לך בהצלחה וס"ד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rafeli;2366720:

שאלתי את המוכרת על העגלה הזאת והיא לא המליצה עליה
במיוחד בגלל המדרגות
(אני לא זוכרת יכול להיות בגלל עוד חסרונות)

אני קניתי בחנות מאוד אמינה שבעלת החנות מאוד ישרה ואמינה (אין לה בעיה לתווך לי עגלה ביד שניה כמובן בחינם וכו') והיא אמרה לי אם את קונה עגלה קלה כמו יויו אל תלכי על החיקויים כי בכולם יש חסרונות לכי על המקור-יויו
ואם אין לך כסף להשקיע לכי על גו'י

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yyeudit;2366801:
שאלתי את המוכרת על העגלה הזאת והיא לא המליצה עליה
במיוחד בגלל המדרגות
(אני לא זוכרת יכול להיות בגלל עוד חסרונות)

אני קניתי בחנות מאוד אמינה שבעלת החנות מאוד ישרה ואמינה (אין לה בעיה לתווך לי עגלה ביד שניה כמובן בחינם וכו') והיא אמרה לי אם את קונה עגלה קלה כמו יויו אל תלכי על החיקויים כי בכולם יש חסרונות לכי על המקור-יויו
ואם אין לך כסף להשקיע לכי על גו'י

מה זה ג'וי?

• הוסף לסימניות
יו יו לא נתקעת במדרגות כשעולים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rafeli;2366849:

חברת joie
עלות בערך 600 שח
עגלה מעולה לפי דעתי (למרות שבסוף החלטתי להשקיע יויו)

• הוסף לסימניות
אין על מקלרן!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rafeli;n308963:
מתענינת לגבי טיולון לילדה בת 10 חודשים,
אשמח לשמוע המלצות מבעלות נסיון איזה עגלה הכי כדאי לקנות,
ננו של מאונטין באגי או בובו או יויה?
מבחינת נוחות קיפול, נוחות הליכה ברחוב, נוחות העלאה במדרגות, ואחריות

תודה מראש למיעצות....:)

שלום
אשמח לדעת מה קנית בסופו של דבר והאם את מרוצה?

• הוסף לסימניות
קניתי לפני פסח ננו לתינוק בן 11 חודש
והיא פשוט קלה לי מדי. גם הצורה בה משכיבים ומושיבים את העגלה לא נוחה, אבל נראה לי זה ככה בכל העגלות הקלות.
בינתים חזרתי לטיולון של העגלת שכיבה

• הוסף לסימניות
קניתי לפני פסח ננו לתינוק בן 11 חודש
והיא פשוט קלה לי מדי. גם הצורה בה משכיבים ומושיבים את העגלה לא נוחה, אבל נראה לי זה ככה בכל העגלות הקלות.
בינתים חזרתי לטיולון של העגלת שכיבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה