דרוש מידע איזה עגלת קניות קונים ואיפה?

• הוסף לסימניות
עגלה מאד חזקה שתשרוד את הקניות לזמן ממושך,
וכמובן במחיר הגיוני

• הוסף לסימניות
כדאי להריץ כאן חיפוש כי כבר כתבתי כאן בעבר על 2 העגלות הטובות ביותר שיש.

• הוסף לסימניות
העגלת קניות שמשנת יוסף מוכרים טובה מאוד!!

• הוסף לסימניות
ציטוט שלי מלפני שנה וחצי:

ערכתי מחקר עגלות וניסיתי את רובן, כולל של המכירה הקהילתית ושל אושר עד. כמעט כל העגלות יש להם 2 בעיות, גלגלים שנופלים זו הבעיה הקטנה, הבעיה העיקרית היא שהעגלה מורכבת מרשת ברזל הנכנסת לתוך חורים בצדדים, במשך הזמן הרשת יוצאת מהחורים והעגלה נהרסת. יש רק 2 עגלות טובות ואיכותיות באמת שאין בהם את הבעיות האלו והם חזקות ויציבות עד שאפשר אפילו להוריש אותם לנכדים בעזרת השם. שתיהם מיוצרות בישראל. אחת של חברת ’החבית’ ויש ממנה כמה גדלים וכמה סוגי גלגלים לבחירה. המפעל נמצא בתל אביב אבל אפשר להשיג בהרבה חנויות טמבור. השניה מיוצרת על ידי ’ינאי תעשיות’ בתל אביב, היא הכי גדולה והכי חזקה שיש, הטופ שבטופ, כולה יציקת ברזל, מתקפלת בקלות, אבל כבדה והגלגלים הקדמיים לא מסתובבים.
העגלות יקרות, 400 עד 700 שקל, אבל זו השקעה חד פעמית לכל החיים.
גם בתחושה, אף פעם לא תרגישו כאילו הם מתפרקות במדרגות, הם פשוט מליגה אחרת.
ניתן לאתר בקלות את מספרי הטלפון שלהם ולהתעדכן איפה משווקים את התוצרת שלהם.

ועדכון: העגלה של "החבית" כבר הספיקה להישבר מעט וממתינה להלחמה. של ינאי עדיין חורשת ולא מראה סימני עייפות.

• הוסף לסימניות
אבל איך האיכות של העגלות ביש חסד?
(של איזה חברה?)

• הוסף לסימניות
אין לי מושג!!! וכן האם עדיין יש?! אני מעונינת לברר גם כן, אם מישהו כאן יודע, אשמח לפרטים....

• הוסף לסימניות
העגלה של אושר עד (קוסטקו) נפלאה. כל עוד היא חדשה.

בהמשך, כשברזלי הרשת מתחילים לצאת מהחורים, כשהגלגלים מתחילים לנשור, אז מגלים כמה היא 'חזקה'.

• הוסף לסימניות
לא יודע איפה כן קונים...
אני יודע איפה לא קונים! יש חסד
יש בחניון העגלות בבנין שלי שורה של עגלות משם במצב צבירה כזה או אחר...

• הוסף לסימניות
כן היום
אין לי מושג לגבי האיכות
זכור לי ב150 ש"ח

• הוסף לסימניות
ציטוט שלי מלפני שנה וחצי:

ערכתי מחקר עגלות וניסיתי את רובן, כולל של המכירה הקהילתית ושל אושר עד. כמעט כל העגלות יש להם 2 בעיות, גלגלים שנופלים זו הבעיה הקטנה, הבעיה העיקרית היא שהעגלה מורכבת מרשת ברזל הנכנסת לתוך חורים בצדדים, במשך הזמן הרשת יוצאת מהחורים והעגלה נהרסת. יש רק 2 עגלות טובות ואיכותיות באמת שאין בהם את הבעיות האלו והם חזקות ויציבות עד שאפשר אפילו להוריש אותם לנכדים בעזרת השם. שתיהם מיוצרות בישראל. אחת של חברת ’החבית’ ויש ממנה כמה גדלים וכמה סוגי גלגלים לבחירה. המפעל נמצא בתל אביב אבל אפשר להשיג בהרבה חנויות טמבור. השניה מיוצרת על ידי ’ינאי תעשיות’ בתל אביב, היא הכי גדולה והכי חזקה שיש, הטופ שבטופ, כולה יציקת ברזל, מתקפלת בקלות, אבל כבדה והגלגלים הקדמיים לא מסתובבים.
העגלות יקרות, 400 עד 700 שקל, אבל זו השקעה חד פעמית לכל החיים.
גם בתחושה, אף פעם לא תרגישו כאילו הם מתפרקות במדרגות, הם פשוט מליגה אחרת.
ניתן לאתר בקלות את מספרי הטלפון שלהם ולהתעדכן איפה משווקים את התוצרת שלהם.

ועדכון: העגלה של "החבית" כבר הספיקה להישבר מעט וממתינה להלחמה. של ינאי עדיין חורשת ולא מראה סימני עייפות.
תודה רבה על הפירוט הנרחב, אלך היום לברר בטמבור איזה מהנ"ל יש להם וכמה עולה
אולי אתם מכירים את מה שבקישור?

• הוסף לסימניות
בדקנו גם אותה. היא גדולה וחזקה, אבל יש לה את אותה הבעיה שיש לאחרים, רשת הנכנסת לתוך חורים ונוטה להתפרק במהלך הזמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה