כללי איזה עדיף ומה ניתן לשפר?

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם

קבצים מצורפים

• teva 1.jpg
    KB 619.6 · צפיות: 14
  • teva 2.jpg
    KB 672.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
השני לדעתי..
ממש מזכיר את המשרדי פירסום!
מודעה יפה.

• הוסף לסימניות
בכללי יפה.
רק לי העגבניות לא מתחברות טוב?

• הוסף לסימניות
נקי ויפה!
הגזירה, לא מדוייקת.
הייתי הולכת על עגבניה חלקה, ללא אדי קור,
שיתאים לכלי החדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;462270:
בכללי יפה.
רק לי העגבניות לא מתחברות טוב?

גם לי העגבניות נראות באויר,
אולי עם גזירה מדויקת, צל מתאים, התאמת התאורה.......... יראה טוב יותר.
אבל את העיצוב מאוד אהבתי!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משמשית;462272:
גם לי העגבניות נראות באויר,
אולי עם גזירה מדויקת, צל מתאים, התאמת התאורה.......... יראה טוב יותר.
אבל את העיצוב מאוד אהבתי!!!

לא השקעתי עדיין בפינישים, זה רק ברמת סקיצה לאישור כללי של הלקוח, אחרי שהוא יאשר את הכיוון נשקיע בגזירה מדוייקת וכו'.
תודה.

• הוסף לסימניות
מודעות יפות ומעוצבות בטעם, אם כי מבחינה פרסומית אני לא יודע עד כמה זה משכנע.

• הוסף לסימניות
נראה לי לגבי העברית צ"ל כך ולא כפי שכתבת:

עיצוב מרהיב וייחודי בשלל צבעים
או
עיצוב ייחודי בשלל צבעים מרהיבים

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה. אבל מפריע לי לראות עגבניה שלמה על המחבת.. הרי אף אחד לא מטגן עגבניה :) נראה לי קצת מוזר. אולי משהו שיותר מתחבר.

ואגב, הפונט הזה צורם לי.. כ"כ לא מתאים..

• הוסף לסימניות
פרסום יפה ונקי, מושך מאוד.. העגבניה לא גזורה מדוייק ולא משתלבת מספיק.. המודעה השניה עדיפה, לדעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה