דרוש מידע איזה עובי של פנל מבודד צריך לחדר שינה, והאם עדיף חיפוי גבס או פולימר

• הוסף לסימניות
שלום, אני רוצה לסגור מרפסת לחדר שינה עם גג נפתח לסוכות, מדובר בקומה 4, באזור המרכז (אלעד)
יש לי שתי שאלות:
א) מה העובי המומלץ כדי שיהיה בידוד מחום וקור באופן סביר (הוא מרפסת קטנה אז כל ס''מ חשוב לי, לכן אני לא רוצה לשים עבה אם לא מוכרח).
ב) בפנים יודע לי שרוב האנשים עושים חיפוי מגבס, חשבתי שאולי עדיף חיפוי פולימרי (יותר עמיד, ולא נהרס במים וכו'): האם יודע לכם מעלות וחסרונות של הפולימר על פני הגבס. תודה רבה

• הוסף לסימניות
את בטח מתכוונת לפאנלית. הפאנלית מבודדת תרמית מעולה, אבל אקוסטית - גרועה
לכן שמים 2 קרומים של גבס, שמבודדים אקוסטית

• הוסף לסימניות
פולימרים זה נטו קוסמטי אין לזה שום השפעה על בידוד, לא לקור וחום ולא לרעש
חייבים פאנלית מינימום עובי 5 ס"מ +חיפוי גבס מבפנים מומלץ להרחיק את הגבס מהפאנלית על מנת שיהיה אויר בניהם לבידוד מושלם

• הוסף לסימניות
תודה, אני מבין שמינימו
את בטח מתכוונת לפאנלית. הפאנלית מבודדת תרמית מעולה, אבל אקוסטית - גרועה
לכן שמים 2 קרומים של גבס, שמבודדים אקוסטית
לענין טרמי השאלה היא איזה עובי
פולימרים זה נטו קוסמטי אין לזה שום השפעה על בידוד, לא לקור וחום ולא לרעש
חייבים פאנלית מינימום עובי 5 ס"מ +חיפוי גבס מבפנים מומלץ להרחיק את הגבס מהפאנלית על מנת שיהיה אויר בניהם לבידוד מושלם
תודה, אכן לא התכוונתי שהפולימר יהיה לבידוד, רק קוסמטי.
לגבי עובי הפנלית אני יודע שמינימום 5 ס''מ (נראה לי שלא מוכרים פחות מזה) השאלה האם הוא מספיק או שמומלץ 7 8,
מכיון שהוא חדר (מרפסת צר וארוך, לא יוכל להרשות לעצמי להרחיק את הגבס הרבה מהפנלית, כי כל ס''מ חשוב לי. השאלה אם יש לזה פתרון. (כמה המיניום שצריך להרחיק).

משום מה אני לא חושש מרעש, בסוכות וכו' לא שמתי אף פעם לב שהרעש מפריע (אולי כי זה קומה גבוה), האם יש משוה שאני מפספס, או שאני סתם חרש, בכל אופן תודה שאתם מפני את תשומת ליבי על זה, אני אברר.

• הוסף לסימניות
תודה, אני מבין שמינימו

לענין טרמי השאלה היא איזה עובי

תודה, אכן לא התכוונתי שהפולימר יהיה לבידוד, רק קוסמטי.
לגבי עובי הפנלית אני יודע שמינימום 5 ס''מ (נראה לי שלא מוכרים פחות מזה) השאלה האם הוא מספיק או שמומלץ 7 8,
מכיון שהוא חדר (מרפסת צר וארוך, לא יוכל להרשות לעצמי להרחיק את הגבס הרבה מהפנלית, כי כל ס''מ חשוב לי. השאלה אם יש לזה פתרון. (כמה המיניום שצריך להרחיק).

משום מה אני לא חושש מרעש, בסוכות וכו' לא שמתי אף פעם לב שהרעש מפריע (אולי כי זה קומה גבוה), האם יש משוה שאני מפספס, או שאני סתם חרש, בכל אופן תודה שאתם מפני את תשומת ליבי על זה, אני אברר.
אם תרצו הכוונה בענין הפולימר ניתן לפנות אלינו
concordvipsales:)gmail.com

• הוסף לסימניות
5 ס"מ לא מומלץ בכלל.
לפחות 10, אלעד מקום חפ.

אפשר לשים 5 ואז שכבת בידוד נוספת ועליה גבס
לבידוד אקוסטי מומלץ 2 שכבות גבס וביניהם דבק ירוק לאקוסטיקה.

[כמובן שהכל מושפע מהחיבורים, גג חלונות ועוד]

• הוסף לסימניות
ובכן כתבו פה הרבה דברים חשובים אבל שום דבר ממה שכתבתם לא משפיע מבחינה אקוסטית.

לצורך הפחתת רעש שמגיע מבחוץ יש לבדוק היטב מה מקור הרעש, ומה המרחק, מה התדר (קריטי, תהודה) רעש הולם, רעש נישא ועוד.
לכן לא ניתן לכתוב כאן פיתרונות אם לא יודעים את הנתונים.
ecocare דואגים לשקט שלכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה