התייעצות איזה עוד מתנה אפשר לצרף לסכין חיתוך של עוגות???

• הוסף לסימניות
קניתי לחברה סכין חיתוך של עוגות, ואני רוצה להוסיף עוד משו שיהפוך את זה להיות יותר מתאים למתנת יום הולדת....
יש למישהו רעיון דחוףףף מה אפשר לצרף???

משו בסביבות ה50 ש"ח

יעזור מאד!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
קניתי לחברה סכין חיתוך של עוגות, ואני רוצה להוסיף עוד משו שיהפוך את זה להיות יותר מתאים למתנת יום הולדת....
יש למישהו רעיון דחוףףף מה אפשר לצרף???

משו בסביבות ה50 ש"ח

יעזור מאד!!!!!!!!!!!!!
עוגה יפה?
עוד אביזרי אפיה בעיצוב יפה

• הוסף לסימניות
תודה לעונות!
עוד אביזרי אפיה בעיצוב יפה
מה למשל? יש לך רעיון?
הבעיה היא שהיא אופה עוגות ברמה מטורפת, ויש לה כבר מלא אביזרים לזה.
אז אני צריכה משו מקורי...

ופליזז תחשבו על עוד רעיונות, אני חייבת!!!

• הוסף לסימניות
תודה לעונות!

מה למשל? יש לך רעיון?
הבעיה היא שהיא אופה עוגות ברמה מטורפת, ויש לה כבר מלא אביזרים לזה.
אז אני צריכה משו מקורי...

ופליזז תחשבו על עוד רעיונות, אני חייבת!!!
יש דברים שכל הזמן צריך - סטים של שקיות זילוף קורצנים מענינים, תבניות מיוחדות תכנסי לחנות אפיה-אין שם סוף למבחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה