איזה עיניים יש לה ואו....

• הוסף לסימניות
היא לא הפסיקה להביט בי אז תפסתי תמונה...

קבצים מצורפים

• IMG_3047 (640x495).jpg
    KB 126.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ישראל, מתי תעשה איזה לוגו יותר מוצלח מ-"צילום ישראל קליין"?:):)

• הוסף לסימניות
למה הלוגו כזה גרוע??? נכון שהוא לא משהו אבל לעכשיו זה בסדר, איך אומרים לכל דבר יש זמן, בקיצור שיהיה זמן נעבוד על איזה לוגו.

• הוסף לסימניות
מה שמתחשק לי עכשיו זה לתת לחתולה המסטולה הזו סטירה!
טיפה של טקט אין לה...

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה מעווווווווווולה!!!!

• הוסף לסימניות
הייתי מצפה לראות שהיא חתולה לא רק בעיניים,איפה הפרוה?שיער? משהו?

• הוסף לסימניות
תודות לכולם:):):)

נכון, כי חוץ מעיניים כאלה מפחידותתתת היא לא נראית בריאה או משהו

אבל מה יכלתי לעשות היא הסתכלה עליי יותר מדי זמן זה היה נראה לי כאלו היא חיכתה לי שאני יבוא לצלם אותה...

• הוסף לסימניות
לא למרכז !!

קבצים מצורפים

• IMG_3047 (640x495).jpg
    KB 37.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1505471:

אם תסתכל על הראש שלה, תראה את השלישים.
אבל שלך, מעולה גם.

• הוסף לסימניות
שלישים זה לא חוק ברזל, ולא תמיד הוא מועיל. במקרה הזה הוא חסר טעם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה