דרוש מידע איזה עיתון הכי נפוץ וקריא בבית שמש?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה הכי נפיץ,
אבל אני עובדת בחנות והבוסית שלי מפרסמת רק במידע לכל, [נראה לי שלרמה ג' ד' ה' זה לא מגיע יותר לאזורים הוותיקים א' ב' קריה חפציבה]
לפעמים גם באפרסמון ,
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה.
יש עיתון שמגיע לכל אזורי בית שמש?
ובאופן כללי היכן הריכוז הגבוה של הזוגות הצעירים?

• הוסף לסימניות
ברמה ב' הכי נפוץ אפרסמון וגם כמעט הבלעדי!

• הוסף לסימניות
תכלס איפה יוצא הכי שווה להכניס בבית שמש?
חדש, מידע לכל או אפרסמון

חשוב לי שההפצה תהיה כמה שיותר

(מדובר על מודעה לנופש נשים שווה ומפנק ב"גלי צאנז")

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש עודף מקומונים בבית שמש.
אפרסמון מחולק ברוב השכונות, לא ברמה א' וה' וברמת אברהם.
לכאורה אפרסמון+בעניינים יתן לכם את התפוצה המקסימלית.

חדש לא מחולק בתיבות הדואר, אלא ליד/מעל התיבות.

• הוסף לסימניות
לא. מידע לכל לא מגיע לכל השכונות. וגם לא בעניינים.

אפרסמון+בעניינים - כן מכסה את הכל.
ייתכן שמידע לכל זה כמו אפרסמון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה