כללי איזה פונט באותיות כתב הכי מתאים להזמנה

• הוסף לסימניות
בעיני חמוד ויפה זה מרציפן.
(מולייט ודומיו כבר יצאו מהאופנה)

• הוסף לסימניות
מה עם "הדר"
כתב יד יפה אלגנטי וקריא

• הוסף לסימניות
הנה כמה לבחירתך- מפונטביט.
המסומנים הם אלה שאני הייתי בוחרת להזמנה (זה עניין של טעם...)

קבצים מצורפים

• הזמנה.jpg
    KB 44.5 · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
"מרציפן" אין לי כנראה חיפשתי כך האם זה נכון Marzipan

• הוסף לסימניות
הזמנה למה?........
לחתונה?
לבר-מצווה?
למסיבת סידור?
ליום הולדת?
לחתונת הכסף?...

הזמנה זה דבר די כללי....

• הוסף לסימניות
רגב פרסי- מתאים מאד של פונטביט

קבצים מצורפים

• הזמנה לדוגמא.pdf
    KB 19.6 · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיימון ב;473336:
"מרציפן" אין לי כנראה חיפשתי כך האם זה נכון Marzipan
נכון.

• הוסף לסימניות
חיים משה, הוא ביקש כתב יד.

מה באמת קורה לגבי פונטים כתב יד אצל פונטייפ???

• הוסף לסימניות
יש לו של פלרון

• הוסף לסימניות
נו..נו..
מה עם של עצמו?

• הוסף לסימניות
לדעתי הפונט מערב מאוד יפה ונעים לעין
גם למאסטרפונט יש פונטים כתב יד יפים (במבחר די גדול)

• הוסף לסימניות
הזמנה למה באמת?

בבית הדפוס שעבדתי בו היו משתמשים ב"תיאודור" או "דרור" של מאסטרפונט להזמנות חתונה יוקרתיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה