כללי איזה פונט זה המצ"ב?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לדעת גם את כתב היד וגם את השני.
תודה מראש

קבצים מצורפים

• Papa Vinos.jpg
    KB 44.4 · צפיות: 3
  • הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
שימי לב שישנו שוני בין ה-a הראשונה לשניה.
לדעתי הפונט העליון לא פונט או שהוא פונט מעובד.

לגבי השני: אני לא בדיוק יודעת מה זה, אבל יש מלא פונטים דומים שאפשר לרווח, להצר וכו'.
לדוגמא: Baskerville Old Face, Birch Std, Onyx

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אולי מישהו כתב זאת ביד.
זה מאד יפה
צריך לעשות פונט כזה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איזה פונט זה, אבל יש מושג כזה בפונטים באנגלית, שהם מכינים כמה אותיות A ואחרים, כמו פה למשל, שאחד אחרון במילה, והאחד מתחבר לאות הבאה אחריה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;318134:
שימי לב שישנו שוני בין ה-a הראשונה לשניה.
לדעתי הפונט העליון לא פונט או שהוא פונט מעובד.

לגבי השני: אני לא בדיוק יודעת מה זה, אבל יש מלא פונטים דומים שאפשר לרווח, להצר וכו'.
לדוגמא: Baskerville Old Face, Birch Std, Onyx

בהצלחה

נכתב ע"י תקשורת;318598:
אין לי מושג איזה פונט זה, אבל יש מושג כזה בפונטים באנגלית, שהם מכינים כמה אותיות A ואחרים, כמו פה למשל, שאחד אחרון במילה, והאחד מתחבר לאות הבאה אחריה

נעים להכיר, Open-Type.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיכת משרד;318610:
קוראים לזה אופן טייפ

למה קוראים אופן טייפ? לשם הפונט או לסוג של הפונט עם החיבורים?

• הוסף לסימניות
לא לשם הפונט....
לסוג של פונטים משוכללים, שיכולים להחליף אותיות בכתב מחובר למשל ובעוד כל מיני תנאים וקריטריונים.
(וגם למקם סימני ניקוד במקום וכו')

• הוסף לסימניות
לא לשם הפונט....
לסוג של פונטים משוכללים, שיכולים להחליף אותיות בכתב מחובר למשל ובעוד כל מיני תנאים וקריטריונים.
(וגם למקם סימני ניקוד במקום וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה