כללי איזה פונט זה הסידור הזה, או איזה פונט דומה יש?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה!
כמה פשוט...

לצערי מישהו רוצה בפונט הזה ספר קריאה... אני לא אוהבת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;1501787:
תודה!
כמה פשוט...

מישהו רוצה בפונט הזה ספר קריאה...

אני את רוב הספרים אני עושה בו.
אמנם הכי פשוט - אך גם הכי קריא.

• הוסף לסימניות
זה בסדר גמוור לקריאה.

• הוסף לסימניות
הוא ההההפונט לספרי קריאה!!!

• הוסף לסימניות
זהו שזה רק לספרי קריאה.
ולא יעלה על הדעת לסידור ודומיו...

• הוסף לסימניות
פונט פרנקריהל זה הפונט הכי קרי שקיים העובדה שכל העיתונים משתמשים איתו לכתבות ורוב ספרי הקודש משתמשים איתו ובפרט לגושי טקסט גדולים עד היום מנסים לחכות את הפונט הזה ובנתיים ללא הצלחה. כך אמר לי רמי שרעבי המורה שלימד אותנו בפרוג אמנם יש פונט דומה של מאסטר פונט שנקרא גלבוע אבל הפונט הזה של פונטייפ יותר נכון של פלרון הוא הפונט הכי קריא שקיים כיום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסט;1502257:
פונט פרנקריהל זה הפונט הכי קרי שקיים העובדה שכל העיתונים משתמשים איתו לכתבות ורוב ספרי הקודש משתמשים איתו ובפרט לגושי טקסט גדולים עד היום מנסים לחכות את הפונט הזה ובנתיים ללא הצלחה. כך אמר לי רמי שרעבי המורה שלימד אותנו בפרוג אמנם יש פונט דומה של מאסטר פונט שנקרא גלבוע אבל הפונט הזה של פונטייפ יותר נכון של פלרון הוא הפונט הכי קריא שקיים כיום

יש הבדלים בין הפרנקריהל בין החברות? בין פונטביט לפונטייפ למאסטרפונט? כלומר הבדלים באיכות הקריאה?
אשמח לדעת

• הוסף לסימניות
של פלרון (פונטייפ) הכי קריא אחריו גלבוע של מאסטר פונט ואחריו של פונטביט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסט;1502488:
של פלרון (פונטייפ) הכי קריא אחריו גלבוע של מאסטר פונט ואחריו של פונטביט

לדעתי פרנקריהל של מאסטרפונט (ללא הבולד!) קריא מאד ומתחרה בזה של פלרון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1502524:
לדעתי פרנקריהל של מאסטרפונט (ללא הבולד!) קריא מאד ומתחרה בזה של פלרון

צודק
אבל בלי הבולד הוא לא שווה הרבה
מי שמעדיף בכל זאת להשתמש בפונט של מסטרפונט, אני ממליץ שבבולד ישתמש בבולד של גוטמן פר-ניו.

• הוסף לסימניות
ואתם יודעים אולי מה יותר קריא בפונטביט:
פרנקריהל או פרנקריהל בלט?
תודה, זה מאד עוזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1502525:
צודק
אבל בלי הבולד הוא לא שווה הרבה
מי שמעדיף בכל זאת להשתמש בפונט של מסטרפונט, אני ממליץ שבבולד ישתמש בבולד של גוטמן פר-ניו.

אני חושב שמתאים הבולד של פונטייפ לאחר התאמות גודל, או זה של תורמוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1502530:
ואתם יודעים אולי מה יותר קריא בפונטביט:
פרנקריהל או פרנקריהל בלט?
תודה, זה מאד עוזר.

פרנקריהל בלט ע"פ סקירה של כמה מעמדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1502646:
אני חושב שמתאים הבולד של פונטייפ לאחר התאמות גודל, או זה של תורמוס

אם כבר הוא הולך לשלם על משהו לא חינמי, שילך גם על המשקל הרגיל של פונטייפ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה