כללי איזה פונט זה?

• הוסף לסימניות
דומה ללוטוס, אך עם תגים. וכמה שינויים.
אולי גרסה לא חוקית פרטית?
http://db.tt/N974U5jk

• הוסף לסימניות
כמדומני שזו הגרסה הראשונית שלו, ב2010 הוא עבר שינוי למה שמוכר כיום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;925345:
כמדומני שזו הגרסה הראשונית שלו, ב2010 הוא עבר שינוי למה שמוכר כיום

לא. זה לא.
יש לי את הקטלוג שבו הוא יצא לאור.
מעולם לא היה לו תגים כאלו.
גם הש והא שונים ביותר.

• הוסף לסימניות
כידוע פונטביט עשו שינויים למכביר במהלך השנים. יש לך את הגרסה הראשונית ביותר שלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;925348:
כידוע פונטביט עשו שינויים למכביר במהלך השנים. יש לך את הגרסה הראשונית ביותר שלו?

כן.
וגם את.כל הקטלוגים של השנים שהוא מופיע בהם. מ2009 למנינם.

• הוסף לסימניות
זו שאלה מעניינת, יש משהו יפה בעיני בגופן ואני רואה בו את נדב עזרא, למרות שייתכן כי חושי בוגדים בי לעת זקנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaronimus;925376:
זו שאלה מעניינת, יש משהו יפה בעיני בגופן ואני רואה בו את נדב עזרא, למרות שייתכן כי חושי בוגדים בי לעת זקנה.

לי זה נראה שילוב נחמד של נבו מרוכך, לוטוס, ונרקיסים כסבא ראשי.

מ"מ למיטב ידעתי אין פונט כזה בשום חברה מוכרת.

ושבה השאלה למקומה, בן מי הוא הנער?

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי שתשאל בפורום של פונטביט

• הוסף לסימניות
איך קוראים לספר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה