כללי איזה פונט זה?

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל המון זמן לא התעסקתי עם טיפוגרפיה. (אני צריכה לפרק את הלוגו כדי ליצור ממנו אנימציה.)

אשמח לתשובה מהירה.
תודה!

קבצים מצורפים

• לוגו סופי.png
    KB 81.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
שפע קלאסיק - פונטביט

• הוסף לסימניות
תודה!
כנראה שאין לי אותו. לאיזה פונט זה הכי מתקרב?

• הוסף לסימניות
נו - אני בטוחה שיש לזה פונט פשוט שמתקרב לזה.
אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
"אשר" דומה קצת, אולי הדסה חדש?

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דרך אגב, בדיוק אתמול עיצבתי מודעה של "לקראת" (כשיעורי בית) והשתמשתי בשפע קלאסי, את לא מתארת לעצמך איך שזה עושה את העבודה. אם מדובר בעבודה ממש עבור הארגון, לדעתי חבל לוותר על הפונט הזה. הוא גם מוצלח בלי קשר. כל פונט "דומה" יעשה עבודה "דומה" אבל לא בדיוק (כמובן תלוי כמה נוכחות יש לו בעבודה, לא הייתי קונה בשביל "הופעה" של שניה וחצי)

• הוסף לסימניות
זה בשביל הערב שלהם, למצגת שהם מקרינים. ואני כמעט לא מתעסקת עם גרפיקה, כך שאין לי צורך בפונט. בכל אופן, מה שעשיתי בסוף, גזרתי בפוטושופ את האותיות והדבקתי חזרה, ויצא מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה