כללי איזה פונט זה?

• הוסף לסימניות
הגדול בעולם... זה קטן מדי לראותו...

אם תוכל להביאו מעט יותר ברור (וגדול כמובן...) נשתדל בעז"ה לענות.

• הוסף לסימניות
מעינות, לא יעזור לך...

הגדלתי אותו. אבל א"א לראות כלום!

• הוסף לסימניות
בקטן זה נראה לי יותר כמו X-SHOSHANIM

ומה שהבאת בגדול, לע"ע לא מצאתי משהו דומה.

• הוסף לסימניות
זה פונט קורסיבה המגיע חינם עם כל מק!

קבצים מצורפים

• Picture 1 copy.jpg
    KB 56.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!

תגיד לי, אני לא אוהב את הפונט הזה. הוא נראה לי גם לא אחיד ולא זורם. מה אתה אומר על זה?

אתה יכול לכתוב כמה מילים עם זה, ולהעלות? שנוכל להתרשם?

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שהוא נמצא אצלי אין לי מידע.

קבצים מצורפים

• Corsiva.zip
    KB 98.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הוא רק למק?

• הוסף לסימניות
הוספתי מה שמצאתי, אם זה לא עובד לא אוכל לעזור.

• הוסף לסימניות
פתחתי אותו ב FONT CREATOR
והוא אומר שהפארמאט הוא MAC HEBREW

בכ"א תודה.
אם אצליח להמירו לווינדאוס אעלה אותו בעז"ה.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה להשתמש בו באינדי יכול לשים אותו בתיקית הפונטים של אינדי:
C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CS2\Fonts\
יכול להיות שאם תשימו אותו פה, יהיה לכם אותו בכל תוכנות אדובי.
C:\Program Files\Common Files\Adobe\Fonts\

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה