כללי איזה פונט להשתמש בבקשה......

• הוסף לסימניות
אני מעמדת כמה ספרים באנגלית לילדים ואני רוצה לדעת איזה פונט להשתמש...
יש לי ספסר באנגלית-זה מספיק קריא?
תודה רבה
ומחכה לתגובות שלכם...

• הוסף לסימניות
לכותרות - אפשר ספייסר או ספויילר
אבל לטקסט רץ עדיף גרמונד פרו

• הוסף לסימניות
השאלה איזה גיל ילדים?

אם תשימו לב, ההוצאות היפות של ספרי ילדים באנגלית משתמשים בווריאציה של פונטים ידועים, בו האותיות הקשות (a ו-g בעיקר) מעוצבות בצורה פשוטה יותר (מה שנקרא חד-קומתי במקום דו-קומתי). לדוגמה: Bembo Infant. אמנם לא חינמיים (אולי יש חינמיים גם).

בכל אופן, הייתי אישית נמנע מלהשתמש בפונט מעוצב ע"י דובר עיברית (כגון ספייסר), כי יש לכל הפונטים האלו של החברות הישראליות "מבטא" ישראלי די צורם.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה
עכשיו לתכלית-איפה אני יכולה לקנות את הפונט?
כי אני חייבת להתחיל כבר את הספרים....
אני מקווה שאת מבינה את הלחץ שלי......

• הוסף לסימניות
עדיין זה תלוי למה בדיוק הכוונה ב-"כמה ספרים לילדים באנגלית". איזה גיל? עם תמונות?

• הוסף לסימניות
את רוב הפונטים אפשר לקנות מ-fonts.com

• הוסף לסימניות
אוקי.. אז ככה

ספר ספר ילדים עם תמונה בצד ימין וכיתוב בצד שמאל - לא הרבה טקסט בכל דף-בין 2 ל6 שורות ....
וספר לגיל בין 6-12 בארך....
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כל פונט טוב יעבוד (Garamond, Palatino, Baskerville, Caslon) וכו' וכו'. ואם תרצי פונט כמו שאמרתי, אז תקני את ה-Bembo Infant או משהו דומה.

• הוסף לסימניות
Time New Roman זה גם פונט מעולה -- רק נדוש.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הכל...

אלה הפונטים שאת התכוונת?
או זה רק אותו שמות שכתבת (אבל לא לפונטים האלה התכוונת???)
תודה רבה
אגב אני חושבת שהראשון והBaskerville Old Face וכמובן הTimes New Roman הם הכי טובים
מה את אומרת??

קבצים מצורפים

• פונטים לספר.jpg
    KB 650.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אבל אם את חושבת שהבמבו יותר טוב מכולם-אין לי בעיה לקנות אותו....
אז מה שתגידי לי....כי את המקצועית פה;)

• הוסף לסימניות
אם כבר -- המקצוען ולא המקצוענית!

בכל אופן, זה כל-כך תלוי בספר שקשה לייעץ סתם ככה.

הם כולם פונטים מצויינים. אם יש ספרות (מספרים) בספר, כדאי ללכת על פונט שיש לו non-lining (old style) figures, כדי לתת אווירת יוקרה. וכמובן אם בכוונתך להשתמש ב-small caps אז רק פונט עם small caps מובנים מתאים (וזה שולל את ה-Baskerville אם אינני טועה). וכן כמובן רק להשתמש ב-italics אמיתיים ולא איזה קומבינה באינדיזיין להתיית אותיות skew.

• הוסף לסימניות
אופססססססססס סליחה-מקצוען!!
תודה על העזרה ועל הסבלנות שלך...
השאלה שלי אם אתה יכול לכתוב לי פה את האימייל שלך-שאני יכולה להתיעץ אתך אם אני יצטרך במהלך העבודה שלי......
אפשרי??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה