נכתב ע"י LLEEVV;1251154:לדעתי
כנראה שמישהו אכן ניסה לחדור לחשבונך ע"י ניחוש סימסמאות וכדו'
תחזקי את האבטחה בחשובן ע"י שינוי סיסמא וכדו'
נכתב ע"י ארי בראון;1251173:ואל תשכחי גם מסיכת גז, וכמובן שכפ"ץ.
לשינוי סיסמא כנסי להגדרות משמאל, יש אפשרות לערוך פרטי חשבון
שאלה טובה, אבל לי פרצו לפני כמה שנים למייל, וכבר נכנסו לפייפאל, וכבר ביקשו איפוס סיסמה בפייפאל, ופייפאל כבר שלח קישור לאיפוס, ואם הפורץ היה יודע איך קראו לאמא שלי לפני החתונה, אז...נכתב ע"י YG&K;1251216:תודה !
אבל למה משהו מהפילפנים רוצה להכנס למייל שלי
נכתב ע"י HERSHY;1251992:זה קורה הרבה במקרים שפותחים את תיבת המייל בסמארטפון או אייפד, וגוגל מזהה את זה כנסיון פריצה מחו"ל, מן הסתם באג או משהו...
נכתב ע"י HERSHY;1251992:זה קורה הרבה במקרים שפותחים את תיבת המייל בסמארטפון או אייפד, וגוגל מזהה את זה כנסיון פריצה מחו"ל, מן הסתם באג או משהו...
נכתב ע"י nlk;1251691:גם לי זה קרה לא מזמן!
וגם לי היה רשום שהמיקום של הפורץ נמצא במקום מופרך כמו שציינת
מה זה?
נכתב ע"י ahnh;1251999:צודק!
זה קרה פעם לבוס שלי כשהוא שהה בחו"ל.
נכתב ע"י פרסומון;1251176:להפעיל אימות דו שלבי:
https://www.google.com/settings/security?hl=iw
ולישון בשקט.
כמו"כ ניתן לראות כאן את כל הפעילות:
https://security.google.com/settings/security/activity?hl=iw&pli=1
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים