של ה2023?יש לי את הגירסה האחרונה והמקשים התחילו להתיישן
אם קנית לפני פחות משנה תלך לחנות שקנית ממנה את המכשיר וישלחו לאחריות ויסדרו לך את זה .
יש כאילו שנופלים על טובים ומזיק לאם שנתיים פלוס ויש כאילה אם דפוקים שמחזיקים כמה חודשיםנוקיה C2 של אליאקספרס-
מחזיק לי כבר שנתיים.
עדיין, המחיר שווה סיכון....יש כאילו שנופלים על טובים ומזיק לאם שנתיים פלוס ויש כאילה אם דפוקים שמחזיקים כמה חודשים
שטויות שזה סודר בדגם החדש!בגרסא האחרונה זה סודר במידה וזה קורה זה מסדרים את זה מיד במסגרת האחריות.
טורח רציני לחזור שוב ושוב לסדר דברים במסגרת האחריות!בגרסא האחרונה זה סודר במידה וזה קורה זה מסדרים את זה מיד במסגרת האחריות.
במידה וקנית בחנות אמינה יסדרו לך הכל בפעם אחת ולא תצטרך להגיע כל פעם לתקן משהו אחר .טורח רציני לחזור שוב ושוב לסדר דברים במסגרת האחריות!
חברת QLYX אינה מומלצת!
התקלות חוזרות על עצמם שוב ושוב אחרי שסידרתי!במידה וקנית בחנות אמינה יסדרו לך הכל בפעם אחת ולא תצטרך להגיע כל פעם לתקן משהו אחר .
השיאומי מומלץ מאד!!!לא ממש מרוצה ממנו אחרי שהיה לי את השיאמי...
מכרתי הרבה מהמכשיר הזה והדבר היחיד שראיתי שאנשים חזרו לקנות את הדגם הזה שוב יכול להיות שנפלת על מכשיר פגום ולכן לא היתה לך חויה מוצלחת ממנו.התקלות חוזרות על עצמם שוב ושוב אחרי שסידרתי!
אגב, אני לא מדבר מניסיון אישי של פלאפון אחד, אני מתמצא קצת בתחום ומכיר הרבה מקרים!
לגבי הגרסה הכי חדשה של 2023 עוד התעסקתי
זה נכון שקונים המון! מהדגם הזה, אבל עובדה זו לא משנה את הבעיות שלו.מכרתי הרבה מהמכשיר הזה והדבר היחיד שראיתי שאנשים חזרו לקנות את הדגם הזה שוב יכול להיות שנפלת על מכשיר פגום ולכן לא היתה לך חויה מוצלחת ממנו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //