התייעצות איזה פלא' כשר אתם ממליצים לקנות? מצוין , חזק, ועם שמע טוב.

• הוסף לסימניות
נוקיה 208 - איכותי וחזק מאד! (לי כרגע יש C2 תומך גם מכשיר מעולה)

• הוסף לסימניות
c2 מצוין!!! (אפשר להזמין באלי אקספרס)
אני קניתי לאחרונה מכשיר k35 זאת לאחר שהיה לי את k34 שלא הייתי מרוצה, אבל המליצו לי ממש על k35 שזאת גרסה יותר טובה וחזקה
ולאחר קניה ושמוש בו אני מרוצה מכל הבחינות!!!

• הוסף לסימניות
RGM V22 PRO
יש לי אותו כבר מעל שנתיים בלי שום תקלה ב"ה
(יש לציין שהוא נפל ונרטב עשרות פעמים ולא נשבר אפילו קצת)

• הוסף לסימניות
מי שהתרגל למבנה של K34, מתלהב מה 35 כי כל מה שמעצבן ב 34 תוקן שם.
אבל הוא גדול וכבד!
כשקניתי שיאומי, המכשיר עוד היה חדש בשוק. כל מי ששאל אותי איך הוא נענה: כמו כל פלאפון, מעלות וחסרונות.
ראיתי על העיניים שלהם כמה אני צודק.
אין אפשרות לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלימה!

• הוסף לסימניות
G5 של FIRST PHONE!!! גןף מתכת מחזיק לי כבר 3 וחצי שנים!! (ובדר"כ פלאפונים לא מחזיקים אצלי מעמד הרבה זמן... מומלץ מאד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה