איזה פרי / ירק זה?

• הוסף לסימניות
צולם בצרכניה בבלגיה

קבצים מצורפים

• DSC_0886e-pic.jpg
    KB 420 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תמונה צפופה מידי, התאורה לא מחמיאה לצבע העז של הירק.
יש לי תחושה שהיה אפשר להוציא תמונה טובה יותר מהירק האלמוני הזה.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי... צילמתי את זה בצרכניה... שלש דקות לפני שיצאתי לטיסה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;636645:
כמו שכתבתי... צילמתי את זה בצרכניה... שלש דקות לפני שיצאתי לטיסה...

אז?

• הוסף לסימניות
אוקי.
איך היית עושה את התמונה בתנאים כאלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;636785:
אוקי.
איך היית עושה את התמונה בתנאים כאלו?

זו כמובן שאלה היפותטית.
כנראה שהייתי מצלם אחרת. אילו הייתי מכיר את תנאי הצילום המדוייקים שהיו שם. הייתי יכול לענות על זה.

• הוסף לסימניות
היה פשוט צרכניה שמוכרים ירקות ופירות. נראה לי שהיה איזה אור שזרח על חלק של הקופסה מתחת המדף שעליו. היה גם תאורת חלון קצת. ולא היה לי שום ציוד חוץ מהמצלמה.
מה עושים במקרים כאלו? פשוט לא מצלמים?

• הוסף לסימניות
זה תאנים אדומים, או מה?
חבל שלא צילמת את הריח כדי שנזהה...

• הוסף לסימניות
נראה כמו זן של דלעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;637153:
נראה כמו זן של דלעת.
נכון, גם לי זה נראה סוג של דלורית (פיתוח של דלעת)
לגבי איכות הצילום משאירה זאת למומחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;636903:
היה פשוט צרכניה שמוכרים ירקות ופירות. נראה לי שהיה איזה אור שזרח על חלק של הקופסה מתחת המדף שעליו. היה גם תאורת חלון קצת. ולא היה לי שום ציוד חוץ מהמצלמה.
מה עושים במקרים כאלו? פשוט לא מצלמים?

בס"ד

מה צריך חוץ ממצלמה?

• הוסף לסימניות
מוטציה של שום, דלעת, תאנה, וגזר.. (הצבע.. נו...)
וכנראה שמברכים על זה משנה הבריות....

• הוסף לסימניות
זה לא איזו גויבה או חבוש?

• הוסף לסימניות
בדיוק היום ראיתי אחד כזה, זה דלעת יפנית (כך אמר המוכר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה