איזה פרסים הייתם רוצים לראות במכירה הסינית תשע"ה של 'עזר מציון'

• הוסף לסימניות
- תאתגרו אותנו
בימים אלו אנו יוצאים למסע גיוס הפרסים למכירה הסינית של 'עזר מציון' לשנת תשע"ה - 2015

אשמח אם תאתגרו אותנו ברשימת פרסים שהייתם רוצים לזכות בהם ועדיין לא הופיעו אצלינו בעבר.

רוחי מייט

• הוסף לסימניות
לא אכפת לי גם מוצרים שהופיעו בעבר
הייתי רוצה רק לזכות בהם :)

וסליחה שלא עניתי לשאלה

• הוסף לסימניות
היה לפני שנתיים נדמה לי
שידה עם מגירות צבעוניות מהממת!
מלאה בהפתעות.
אז נזכון שדמינתי לזכות בה :rolleyes:
אבל מאז אני מחפשת אותה בכל חנות ולא מוצאת :(
אשמח לדעת איפה קונים אותה.

ושוב........ סליחה שלא עניתי על השאלה.

• הוסף לסימניות
ממון למודי תואר/תעודה במכללות

• הוסף לסימניות
רק רוצה להגיד שממש אהבתי את הפרסים השנה.

• הוסף לסימניות
זכויות קניה
כדי שיוכלו לקנות מה שרוצים ולא להיצמד דווקא למוצר.

• הוסף לסימניות
תשלום משכנתא לשנה.

לגברים: סיגריות ללא הגבלה, למשך חצי שנה.
לנשים: מכולה מלאה בכל סוגי השוקולד הקיימים מידי חודש.
לילדים: אמא תקני לי! טיול לאיזו חנות, ורכישה אחת ללא הגבלת סכום, פעם בשבוע, למשך מלא זמן (עד שיגדלו).

עוד לנשים: נעל לכל בגד, לפי כמות הבגדים שיש לך.
תכשיט לכל בגד - לפי כמות הבגדים שיש לך.

הגשמת חלום - עד סכום של x דולר.

נופש מושלם - כולל בייביסיטר לילדים שיישארו בבית וארוחות מוכנות, צימר מפנק להורים עם אוכל טוב ומישהו שיענה להם לפלאפונים בזמן הזה.

משרה חלומית לגברים ו/או נשים הכוללת עבודה קלה ומלאת סיפוק במיקום מצוין (אפשר מהבית) מעט שעות ומשכורת גבוהה פי 6 מהממוצע במשק, עם תנאים סוציאליים מלאים.

יש מקום בחוברת לעוד דברים?
:)

• הוסף לסימניות
בהמשך לבלוי - גם גרדרובה של בין 10 ל-30 בגדים הכוללים הכל, הן לשבת והן ליום יום.

• הוסף לסימניות
אם יש מקום תגידי. יש עוד הרבה תקוות כמוסות... :)

כתיבת ספר ביוגרפי על חיי הזוכה והפצתו בכל החנויות.

נורא בא לי טיול לדיסנילנד עם הילדים, אבל אולי זה לא שווה את המאמץ, לנסוע עד שם.

הקמת פרויקט חדש בעזר מציון לסיוע בתחום מסוים לפי בקשת הזוכה, פלוס הנצחת אחד מיקיריו (למשל המחלקה לסיוע לאלצהיימר, אם אין כזה דבר, על שם סבא זעליג ז״ל). או רק הנצחה של מישהו על איזה פרויקט - למשל מאגר תורמי מח עצם להצלחת משפחת בלוי.

רכב יוקרה ונהג צמוד ל-6 פעמים במשך השנה הקרובה. לבחירת הזוכה.

תאורה חדשה בבית, נברשות, גופים כל מה שצריך.

עוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;1318017:
היה לפני שנתיים נדמה לי
שידה עם מגירות צבעוניות מהממת!
מלאה בהפתעות.
אז נזכון שדמינתי לזכות בה :rolleyes:
אבל מאז אני מחפשת אותה בכל חנות ולא מוצאת :(
אשמח לדעת איפה קונים אותה.

ושוב........ סליחה שלא עניתי על השאלה.

זה מENTER
חנות בקניונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה