הום סטיילינג איזה צבע הייתן ממליצות לי?

• הוסף לסימניות
לסלון עם כאלו שולחן וכסאות
ויש לי קיר ענק בסלון שבא לי לצבוע ולשים קרניזים בצורת ריבוע כמין מסגרת

קבצים מצורפים

• IMG-20230305-WA0013.jpeg
    IMG-20230305-WA0013.jpeg
    KB 697.5 · צפיות: 170
  • הוסף לסימניות
השולחן מאוד מאוד יפה.

ועל איזה צבע דיברת בנוגע למה?
לצביעת הקיר?

• הוסף לסימניות
למה שלא תעשו טפט, זה יכול להשתלב יפה [כי יש לשולחן ולכיסאות הרבה צבע].

• הוסף לסימניות
טפט יגנוב את ההצגה לא?
יש הרבה סוגים.
אישית אצל ההורים שלי הם עשו טפט לבנים על חצי מגובה הקיר והחצי השני נשאר לבן חלק, וזה יצא מהממם, וגם לא גונב שום הצגה.

• הוסף לסימניות
תעשי טפט יפה באמצע ובשני הצדדים סרגלים פולימריים עץ אגוז (אם את מוותרת על הקרניזים)

אם לא את יכולה לעשות מסגרות קרניזים שבאמצע אחת גדולה ותוכה אלמנט בולט בצבע נחושת
משהו כזה (לא בדיוק רק לא מצאתי דוגמא מעניינת עכשיו):
Capture.JPG

או פשוט תאורת אוירה בתוך 2 המסגרות הצדדיות..

• הוסף לסימניות
תעשי טפט יפה באמצע ובשני הצדדים סרגלים פולימריים עץ אגוז (אם את מוותרת על הקרניזים)

אם לא את יכולה לעשות מסגרות קרניזים שבאמצע אחת גדולה ותוכה אלמנט בולט בצבע נחושת
צפה בקובץ המצורף 1344584
איפה מצאת את זה?
אבל מה הצבע שאצבע את הקיר?

• הוסף לסימניות
אז איזה צבע אתן מציעות לי לצביעת הקיר?

• הוסף לסימניות
:rolleyes::rolleyes:מחכה ממכן.. חברות אל תאכזבנה

• הוסף לסימניות

צפה בקובץ המצורף 1344584
מאיפה הדבר היפיפה הזה?

• הוסף לסימניות
אני לא מומחית, אבל לדעתי כדאי לצבוע בצבע בהיר כמו קרם או אפור בהיר ואת הקרניזים לשלב בזהב או בצבע של הכסאות.

• הוסף לסימניות
הייתי עושה גם קיר וגם קרניזים באותו צבע, בצבע בהיר ממש

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה