תמונה נוספת באור יוםערב טוב,
עשיתי מטבח חדש, ואני מתלבט כעת לגבי בחירת צבע לשיש קוורץ.
אשמח לשמוע את דעתכם – מה לדעתכם הכי יתאים?
אם יש לכם דגם ספציפי של קוורץ שאתם ממליצים עליו – אשמח לשמוע!
תודה מראש
צפה בקובץ המצורף 1957725
אצל סמל רמת השרון, מהשירות בסניף אחרי הרכישה אנחנו לא מרוצים מהמטבח ההובלה והתקנה ממש מרוציםמטבח יפה מאוד... הייתי לוקחת שיש בהיר חלק
אצל מי עשיתם? הייתם מרוצים?
לאק ארנה 41 והחזית stone design sombra 911מטבח מהמם
מה גוון הארונות? איזה פורמייקה/ אקרילי?
@אילת חסידה בחזית נראה לי וונגוסלאק ארנה 41 והחזית stone design sombra 911
היינו שם והבחירה קשה, חשבנו על 5212 Taj Royale אבל אנחנו לא בטוחיםאם את במרכז, ממליצה לך לקפוץ לחנות הדגל של קיסר בהלח"י. תוכלי לראות שם את הלוחות בשלמותם, ויש גם אפשרות להדמיה במקום.
אני עכשיו עושה מטבחערב טוב,
עשיתי מטבח חדש, ואני מתלבט כעת לגבי בחירת צבע לשיש קוורץ.
אשמח לשמוע את דעתכם – מה לדעתכם הכי יתאים?
אם יש לכם דגם ספציפי של קוורץ שאתם ממליצים עליו – אשמח לשמוע!
תודה מראש
צפה בקובץ המצורף 1957725
כיור כפול ומדיח 45 ס''מאני עכשיו עושה מטבח
והוא בערך במבנה שלך
את עשית 2 כיורים ומדיחים?
מנסיון גם גרניט פורצלן ואחרי ברור מעמיק הוא לא יותר שביר מקוורץנראה לי שאנחנו יורדים מקוורץ פשוט אין מגוון של דוגמאות כמו גרניט פורצלן
מנסיון באמת גרניט פורצלן ממש שביר?
איזה גרניט פורצלן יתאים למטבח לדעתכם?
יש חברה מומלצת?מנסיון גם גרניט פורצלן ואחרי ברור מעמיק הוא לא יותר שביר מקוורץ
בגרניט הסיכוי לשברונים בשפה של השיש בקוורץ במיוחד עם יש פינות הסיכוי לשברים הוא גדול (מכירה כמה מטבחים חדשים שנהיה להם סדק לאורך הפינה ולא קיסר לא עשו כלום בנידון מקסימום באו לשים סילקון)
השימוש בפורצלן הוא הרבה יותר נח, אפשר לשים עליו סירים רותחים, אפשר לנקות ע כל חומר ניקוי...
אחרי שימוש מסיבי של מעל 3 שנים בפורצלן אני ממש ממליצה
אני עשיתי של למינם, הכי התרשמתי מהם.יש חברה מומלצת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים