דרוש מידע איזה צלליות הכי מומלצות?

• הוסף לסימניות
צלליות של עדה לזורגן מושלמות
ואגב יש שם 1+1
זאת פלטת חרישה שלי אבל יש שם מלא

• הוסף לסימניות
הוא ממש חמוד והפתיע אותי ככה שפעם הבאה כשאזמין דברים אזמין ב"נ כמה למתנות קטנות.
לא משתמשת קבוע כי יש לי כמה שכמעט נגמרים אז אני משתמשת בהם... (שהכנתי לבד והם גם מעולים :) )

מה שכן, למי שמקפידה על כשרות של מוצרי שפתיים צריך לבדוק.
סיקרנת אותי ממש עם השפתונים שאת מכינה לבד,
אפשר לשמוע על זה מעט יותר?

• הוסף לסימניות
יש לי של עופרה ממש טוב ונשאר עמיד כל השבת
קניתי פלטה של 5 צבעים בגוני הורוד צבעים עדינים ויפים
כדאי לקנות בשאול תמרוקים קניתי שם נראלי ב100 ש"ח

• הוסף לסימניות
סיקרנת אותי ממש עם השפתונים שאת מכינה לבד,
אפשר לשמוע על זה מעט יותר?

מה מעניין אותך?
יש סרטוני הדרכה ביו טיוב, יש הרבה מתכונים שונים.
אני לא מומחית, הכנתי כתחביב,
זה לא ממש קשור לאשכול אבל הנה העיקרון - צריך שעווה או משהו ממצק, חמאות ושמנים.

האפשרויות: שעוות דבורים/שעוות אחרות, חמאות (שיאה/קקאו/...), שמנים (קוקוס/קיק/חוחובה/שקדים/...) ועוד תוספות אפשריות כמו ויטמין E/שמן אתרי/משמר/...
אפשר גם לשים חמאת קקאו במקום שעוות דבורים, כי זה גם מוצק.

אני הכנתי עם יחס של 15-20% שעווה, ~10% חמאות, והשאר שמן קוקוס ועוד שמנים ותוספות .
כדאי לשחק עם זה ולראות... מרקם רך יותר זה פחות שעווה, קשיח יותר זה יותר שעווה .
שמנים לפי מה שיש לך - תמיד אפשר לעשות חיפוש "הכנת שפתון עם שמן אבוקדו..." ולראות אם יש על זה משהו.

ממיסים שעווה וחמאות (בבן מארי), מערבבים פנימה שמנים ותוספות, ושופכים למיכל/ים ואז זה מתקרר ויש לך שפתון לחות.

צריך להכין מראש מיכל כמובן, אפשר להשתמש בהתחלה באחד ישן שהתרוקן או במיכלים קטנים שאת לוקחת עם האצבע כמו משחה...

• הוסף לסימניות
אם את עדיין מחפשת, יש גם את הצלליות לעיניים של נטע אלחמיסטר, מומלצות ממש - תבדקי אם חזר למלאי:

• הוסף לסימניות
באותו נושא, יש לי פלטת בוהו של עופרה שהבורנזר ,השימר והסומק כמעט נגמרו אבל כל הצלליות לעיניים ולגבות נשארו כמעט מלאות.
אולי יש מישהי שרוצה? חבל לי לזרוק..
אני אשמח לקבל המלצה מהנסיון שלך על הצלליות.
אני צריכה צלליות עמידות ויפות ששוות את המחיר שלהם.

• הוסף לסימניות
אני אשמח לקבל המלצה מהנסיון שלך על הצלליות.
אני צריכה צלליות עמידות ויפות ששוות את המחיר שלהם.
יש לי צלליות של עופרה כאלה רק בצבעים שונים
וזה מושלם!!! מחזיק מעמד שבת שלימה, צבעים יפים ואני מאוד נהנית מזה
ניסיתי כמה חברות של צלליות ואני לא מחליפה את הפלטה הזאת
והיא עולה באזור 100 שקל ממש שווה
1751924747638.png

• הוסף לסימניות
250 ש"ח נשמע קצת יקר לפלטה, את יכולה למצוא צלליות מעולות של פופה או אנסטסיה בסדר גודל של 100 ש"ח, יש לך כמה דגמים ממש טובים באתר של לילית קוסמטיקה:

אני שמעתי גם מכמה חברות המלצות על הפלטות של עדה, קצת יותר יקרות יחסית אבל גוונים מהממים:

• הוסף לסימניות
תלוי איזה פלטה ראית
הפלטה ששלחתי עלתה לי 100 שקל אפילו פחות בשאול תמרוקים אולי יהיה בזול גם בליאור עדיקה
את מקבעת לפני?
כן
שמה קונסילר/מייקאפ
ראיתי מאפרות שממליצות לערבב קונסילר ואודם של מייבלין ולמרוח ניסיתי את זה וזה החזיק מעמד הרבה יותר זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה