דרוש מידע איזה צלם יותר נחשב?

• הוסף לסימניות
אחותי מתחתנת בעוד חודש וחצי והיא ממש מתלבטת בין 2 צלמים של רבינסקי

1. איציק רוסק
2. הרשי קוטובסקי

ואם יש פה צלמים בקהל
אני אשמח שיגידו לי מהתרשמות שלהם, היא לא מבינה בזהה :(
https://tekno-art.com/photography/itzik/ - איציק
https://tekno-art.com/photography/hershi/ - הרשי

תודות לעוזרים!

• הוסף לסימניות
נראה לי, נחשב פחות משנה.

מה היא יותר אוהבת? לאיזה תמונות היא יותר התחברה?

• הוסף לסימניות
נראה לי, נחשב פחות משנה.

מה היא יותר אוהבת? לאיזה תמונות היא יותר התחברה?

זהו שהכל נראה אותו דבר
וכל אחד שם בתיק עבודות שלו מקבץ של הכי טובים שלו
אז איך אפשר לדעת?

גם מבחינת מקצועיות וגם שירות
לכן היא ביקשה להעזר בחוכמת ההמונים :)

• הוסף לסימניות
לחברה שלי היה את הרשי בחתונה, תמונות מהממות אחת אחת!!

• הוסף לסימניות
הרשי אלוףףף

• הוסף לסימניות
רוסק לפי דעתי כבר קצת זקן בהעמדות וכדו' למרות שהוא אלוף מאוד מאוד
לאחותי היה את הרשי לפני חצי שנה היינו מרוצים ממש !! הוא אלוף יותר מכולם...

• הוסף לסימניות
זה רק נהיה קשה יותר

כי הרי כל אחד מתחתן פעם אחת אז אם הוא מכיר זה רק צלם אחד מתוך השניים
מה עושים?

יש מישהו שהתנסה בשתיהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה