דרוש מידע איזה קופה שווה יותר מאוחדת מכבי לאומית ?

• הוסף לסימניות
לאומית יחסית זמינים עם תורים.
משהו חשוב על הקופה הזו, שנתקלתי בכמה סניפים, הוא היחס האישי! מעל ומעבר בכל מה שצריך. כל עניין שמצריך בירוקרטיה וקצת מעבר, הם שם בסבלנות ועזרה.
אחרי התלבטות אם לעבור קופה וקצת בירורים, הבנתי שזו נקודה משמעותית אצלם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מכבי נותנים גם להמווון צימרים מנסיון אולי לא לכולם אבל זה בטוח לא סיבה בגלל זה לעבור אלים
הגיע הזמן להגיד את זה ברור
כן!בלאומית נותנים הרבה הטבות!הרבה אישורים חריגים!
וזה אפילו יותר זול-בקצת ממש
אבל
פה מגיע האבל הגדול
הרי למה ?שום קופה לא עושה ככה?
והתשובה היא מאד ברורה לאומית הם בסך הכל 7.5 אחוז מהמדינה ואין להם כסף להחזיק רופאים טובים אז הם צריכים לחפות את זה
לפעמים יש להם פה ושם רופא אחד או שנים טובים
אבל כל אחד שמתלבט אם לעבור אליהם זו זכותו אבל לדעתי האישית לפחות צריך גם לקחת בחשבון שלכל משפחה בד"כ נצרכים להגיע לרופא קצת יותר מומחה במהלך החיים במום להתחיל לחפש עכשיו בין כל הארץ איפה יש רופא טוב לזה וזה במקום זה בשלשת הקופות האחרות אחד יותר ואחד פחות-תלוי באיזה איזור אתם גרים יש רופאים מומחים במרפאה הרגילה
יש אנשים שיגידו טוב לי עם השירות האישי והיחס החם
זכותם המלאה לעבור בצדק יש אנשים שממש סובלים מבירוקרטיה
אבל שכל אחד יחשוב למה יש להם כזה מעט אנשים
בכל זאת אם הם כ,כ קטנים אני חושב שזה אומר משהו,לא?
אני בלאומית
לא כ"כ נתקלתי בבעיה הזו
כי תמיד נותנים לי לרופאים מקצועיים הפניה למרפאות חוץ כך שאני בוחרת רופא מומחה, בודקת מה זמינות התורים אצל הרופא של הקופה או מה המרחק
ומבקשת הפניה

• הוסף לסימניות
אני בירושלים והרופאים הכי טובים (באחריות !!!!) מקבלים בלאומית בזמינות מטורפת שרק יכלתי לחלום עליה כשהייתי במאוחדת ואגב נראה שבירושלים בגלל שיש הרבה בתי חולים והרבה רופאים כמעט כולם עובדים אצל כולם.
נכון
לא מזמן בקשתי הפניה לבית חולים לרופא מומחה
אמרו לי הוא מקבל אצלינו פעם בשבועיים
ונתקלתי בעוד כמה
אבל כמו שרשמתי הם גם מאוד נכונים לתת הפניות חוץ

• הוסף לסימניות
כל אלה שממליצות ל לאומית- באיזה אזור אתן?
אני גם עד היום הייתי מעריצה שלהם עד ש....
עכשיו עברתי לכללית- אחרי שהייתי שם שניםםם, מאז שאני ילדה עד היום (עם 5 ילדים.)

• הוסף לסימניות
בסל לידה מאוחדת מחזירים הכי הרבה אחריהם לאומית מכבי וכללית עם ההחזרים הנמוכים ביותר
שטויות
בלאומית החזרים הכי גבוהים

אחותי ילדה בניתוח והיא במאוחדת וקבלה יום אחד בבית החלמה
בלאומית הייתה מקבלת 5 ימים חוץ מסל לידה

• הוסף לסימניות
אני עברתי מכללית למכבי לפני 4 שנים
מרוצה מאד
בעיקר בזימון תורים, מכבי עובדים המון עם פרטיים כך שיש זמינות טובה יותר

לשם השוואה:
בכללית לבדיקת שמיעה לילדה נאלצתי לחכות יותא מחצי שנה לתור בשניידר.
במכבי חיכיתי פחות משבוע אצל קלינאית פרטית שעובדת דרך הקופה...

ייתכן והשתנו דברים
זאת החוויה שלי :)

רק בריאות !!!!
ברמה ד' יש למכבי שלוש סניפים,
ונראה שיש להם את רוב השירותים
גם אנחנו עברנו עכשיו מכללית למכבי,
ימים יגידו
מתי כללית יתאפסו שהרבה בורחים מהם?
אני רוצה מאד לעבור הבעיה היא שאין קופה אחרת קרובה לבית שלי, ואני יודעת על עוד מהאיזור שאת הסיבה שהם נשארים בכללית. אני גם ממש לא מרוצה!

• הוסף לסימניות
מי שלוקחת דולה
בלאומית הם היחידים שזה לא על חשבון ימי הבראה.

• הוסף לסימניות
קופ"ח לאומית -היא הקופה הכי קטנה מבחינת מספר לקוחות משרד הבריאות מתקצב אותה יותר משאר הקופות ולכן גם בביטוח החודשי היא הכי זולה משאר הקופות.רופאים מקצועיים ומומחים יש לכל קופה כל קופה מפזרת אותם בתחום אחר ולכן אתם צריכים לדעת מה התחום המקצועי שחשוב לכם (נשים אאג וכו...)בכל מקרה לכל הקופות יש חוות דעת שנייה מקצועית שאפשר להגיע אליה בהסדר עם הקופה. שרות-משתנה מעיר לעיר
קופ"ח מכבי-עלות חודשית גבוהה. המוני מאוד אך יש להם החזרים טובים (לדוג משקפיים מעל 6 יש לך 620 ש"ח בחנות משקפיים שבהסדר איתם שיניים מדרסיים)אך שימו לב אם אתם זקוקים לכל "המתנות" שלהם כי אם לא סתם תשלמו יקר כל חודש וחבל!
וביננו אם אתם עוברים קופה תעברו רק דרך "סוכנים" שלהם. יש להם מה להציע ....

• הוסף לסימניות
גם אני מרוצה מאוד מלאומית וזה אחרי שהייתי במכבי , אבל לא חושבת שאפשר לקחת המלצות מכאלה שלא גרים בעיר שלכם , בעיר מגורי היתה בעיית זמינות במכבי , ובלאומית המצב הפוך והכל זמין ונגיש מבלי שצריך לבקש טובות מהנציג קשרי לקוחות , כמו"כ בהחזרים ברוב המקרים לאומית נותנת הכי נדיב , אבל זה לא אומר שבערים אחרות זה גם כך

• הוסף לסימניות
ולמה עברת עם מותר לשאול?
בקופה ליד הבית שלי- מה שאני הכי צריכה, גרוע מאוד בשירות (רופאת נשים- אנטיפטית וצועקת והתורות גם לא זמינים)
והתשלום החודשי הוא לא הכי זול- הוא יוצא כמו כללית (לאומית זהב+ סיעוד) או יותר.
עברתי בעיקר בגלל שאני צריכה ניתוח פרטי ובכללית הם נותנים את ההחזר הכי גדול.

• הוסף לסימניות
בקופה ליד הבית שלי- מה שאני הכי צריכה, גרוע מאוד בשירות (רופאת נשים- אנטיפטית וצועקת והתורות גם לא זמינים)
והתשלום החודשי הוא לא הכי זול- הוא יוצא כמו כללית (לאומית זהב+ סיעוד) או יותר.
עברתי בעיקר בגלל שאני צריכה ניתוח פרטי ובכללית הם נותנים את ההחזר הכי גדול.
מאיפה את?

• הוסף לסימניות
כללית הוסיפו עכשיו הבראה לאחר לידה
בכל לידה חוזרת הזכאות עולה בעוד יום

• הוסף לסימניות
יש בלאומית בבית שמש רופא משפחה מומחה?
הרופא שלי עושה רושם שהוא לא יודע כלום!!
כל שאלה טיפ טיפה יותר מורכבת הוא אומר שהוא לא יודע..

בכללי אני נהנה מהשירות של לאומית
לכן אשמח לדעת על רופא שהוא לעניין ולעבור אליו
אם אין כזה אאלץ לעבור קופה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה