דרוש מידע איזה קופה שווה יותר מאוחדת מכבי לאומית ?

• הוסף לסימניות
בקטע של זול-
מכבי ומאוחדת מהניסיון שלי (לא מכירה לאומית וכללית)
המחיר פחות או יותר אותו דבר.
כל קופה לקחת יותר על מוצר אחר. לדוגמא:
במכבי בשביל לקבל את כל הטיפולים הרגשיים ,רכיבה על סוסים ,תרפיות וכו' מספיק מכבי זהב.
לעומת מאוחדת שצריך מאוחדת שיא ע"מ לקבל את כל השירותים האלה .

במכבי הספיק לנו מכבי זהב ובמאוחדת חייבים מאוחדת שיא.(כל קופה לוקחת את הכסף בצורה אחרת.)

במאוחדת החשבון הוא משפחתי. במכבי פר ילד (מילד רביעי והלאה כלול במחיר)
בחודשי בלי טיפולים משלימים מכבי יצא לי יותר זול לעומת מאוחדת ,
במאוחדת כולל הטיפולים המשלימים יוצא קצת יותר זול.

• הוסף לסימניות
פה מגיע האבל הגדול
הרי למה ?שום קופה לא עושה ככה?
והתשובה היא מאד ברורה לאומית הם בסך הכל 7.5 אחוז מהמדינה ואין להם כסף להחזיק רופאים טובים אז הם צריכים לחפות את זה
לפעמים יש להם פה ושם רופא אחד או שנים טובים
אבל כל אחד שמתלבט אם לעבור אליהם זו זכותו אבל לדעתי האישית לפחות צריך גם לקחת בחשבון שלכל משפחה בד"כ נצרכים להגיע לרופא קצת יותר מומחה במהלך החיים במום להתחיל לחפש עכשיו בין כל הארץ איפה יש רופא טוב לזה וזה במקום זה בשלשת הקופות האחרות אחד יותר ואחד פחות-תלוי באיזה איזור אתם גרים יש רופאים מומחים במרפאה הרגילה
יש אנשים שיגידו טוב לי עם השירות האישי והיחס החם
זכותם המלאה לעבור בצדק יש אנשים שממש סובלים מבירוקרטיה
אבל שכל אחד יחשוב למה יש להם כזה מעט אנשים
בכל זאת אם הם כ,כ קטנים אני חושב שזה אומר משהו,לא?
החיסרון שאת מדברת עליו - בעיניי הוא יתרון:
הקופה שנותנת הכי בקלות את הפניות למרפאות חוץ - זה לאומית.
אין להם כסף להחזיק רופאים טובים? יש במרפאה בבית ישראל (ירושלים) בכל יום בשעות הבוקר רופאים ממחלקת ילדים בשע"צ (רופאים מתחלפים, אבל כולם ממחלקת ילדים).
רופא הנשים שלי היה עד השנה האחרונה רופא בשע"צ (עזב כי התמנה לרופא מחוזי). זכיתי אצלו ליחס של רופא פרטי - כולל מספר טלפון אישי למקרה של בעיה ח"ו. נשים פקחו עיניים כשסיפרתי על הדאגה הפרטית. ולא שילמתי שקל, כמובן.
תרופות - עלה לי חצי (ופחות) ממה שעלה במאוחדת. בעלי חזר מבית מרקחת לאחר המעבר, הבטתי בחשבונית ועדכנתי אותו שחסכנו למעלה מאלף שקל (!!) בזכות המעבר...
יחס אנושי ולא מוכר. דוגמא? הגעתי בשעות הבוקר לבדיקת דם, ושאלתי אם יש סיכוי לחבר אותי לנוזלים (היפראמזיס) האחות אמרה שזה יתאפשר רק לאחר שעות לקיחת הדמים.
התערבה אחות אחרת ואמרה: לא, היא נראית כמו מישהי שזקוקה לנוזלים. את לא תחזרי לכאן שוב. נכון?
היא הלכה וחיפשה מקום שנוכל לחבר אותי לנוזלים מחוץ לשעה הרשמית...

• הוסף לסימניות
יש בלאומית בבית שמש רופא משפחה מומחה?
הרופא שלי עושה רושם שהוא לא יודע כלום!!
כל שאלה טיפ טיפה יותר מורכבת הוא אומר שהוא לא יודע..

בכללי אני נהנה מהשירות של לאומית
לכן אשמח לדעת על רופא שהוא לעניין ולעבור אליו
אם אין כזה אאלץ לעבור קופה..
למה שלא תסתייעו ברופא בשירות טלפוני?
לרוב הרופאים ניתן לקבוע תור טלפוני בשעות הפעילות, ואז זה לא משנה המיקום

• הוסף לסימניות
אם יש פה מישהו שרוצה לעבור למכבי, מכירה מישהי שעובדת שם ותשמח אם המעבר יעשה דרכה,
מכירה מישהו כזה גם בלאומית, אני אישית אח"כ פניתי אליו בכמה נושאים וקיבלתי עזרה מיידית
Zfs054 בגימייל

• הוסף לסימניות
עברתי ממאוחדת לכללית ובשניה הראשונה שהיה אפשר חזרתי למאוחדת
מרכז בריאות האישה שלהם הרה יותר מפותח והצוות ממש מגיע לקראת בקטע של בדיקות,דחיפה בין התורים וכו'

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו, זה לפי עיר
בבית שמש מאוחדת ממש מוצלחים.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהשאלה לא רלוונטית, זה אינדיוידואלי לכל אזור ואפילו מרפאה.
לכל קופה יש את הפלוסים והמינוסים שלה בגדול אבל הכי חשוב לבדוק את המרפאה באזור מגוריכם, היומיום שלנו זה רופאי ילדים ומשפחה מעולים וזמינים, רופאת נשים וכמובן חשוב מאד שרות של צוות המזכירות , (כל השאר חשוב אבל בונוס, א"א יש איזה צורך מיוחד שעוברים ואח"כ חוזרים:) )
דרך אגב, בכל אופן אציין שאני בכללית (מרוצה מאד בעיקר מבחינת הנקודות הבסיסיות שציינתי פה) וב"ה סייעתא דשמייא שנאלצתי לעבור ניתוח כיס מרה פירר המליץ לי על פרופ' רייסמן משערי צדק והעלות דרך כללית פלטינום היתה 790 ש"ח, חברה של אחותי עשתה באותו יום (!) ונאלצה לעשות בציבורי כי דרך מאוחדת שיא עלה לה 4,500 !!!!!!אצל רייסמן. (עכשיו אני נזכרת שגם מבחינת תור לאולטרסאונד לאבנים - יש שבכללית שרות זירוז תורים מטורף, זירזו לי מהיום למחר!) גם לייזר הבנתי שהכי זול והבראה ניתן ללכת לצימר או בית מלון, אבל שוב- מבחינתי זה בונוס, מה שחשוב לי כשילד לא מרגיש טוב יש לי רופא זמין וטוב שאני יכולה לסמוך עליו קרוב לבית.

• הוסף לסימניות
עברתי ממאוחדת לכללית ובשניה הראשונה שהיה אפשר חזרתי למאוחדת
מרכז בריאות האישה שלהם הרה יותר מפותח והצוות ממש מגיע לקראת בקטע של בדיקות,דחיפה בין התורים וכו'
באיזו עיר את מתארת את היופי הזה? כי החוויה שלי שונה לחלוטין.
עברתי סרטים. איימתי לעבור (וביצעתי) התחננתי לעבור לרופא אנושי ויעיל יותר. סורבתי. לקראת הסוף ממש, אחרי עירוב של כל המי ומי - הואילו לדחוף אותי לפרופ' יגל. הוא ראה את התיק וצעק עלי שאני רשלנית, ואיפה הייתי עד היום. למה במצב שלי אני מגיעה אליו רק עכשיו.
סיפרתי לו את ההשתלשלות. הוא נפל מהלם. לא רוצה להרחיב מה עוד הוא אמר לי...

• הוסף לסימניות
החיסרון שאת מדברת עליו - בעיניי הוא יתרון:
הקופה שנותנת הכי בקלות את הפניות למרפאות חוץ - זה לאומית.
אין להם כסף להחזיק רופאים טובים? יש במרפאה בבית ישראל (ירושלים) בכל יום בשעות הבוקר רופאים ממחלקת ילדים בשע"צ (רופאים מתחלפים, אבל כולם ממחלקת ילדים).
רופא הנשים שלי היה עד השנה האחרונה רופא בשע"צ (עזב כי התמנה לרופא מחוזי). זכיתי אצלו ליחס של רופא פרטי - כולל מספר טלפון אישי למקרה של בעיה ח"ו. נשים פקחו עיניים כשסיפרתי על הדאגה הפרטית. ולא שילמתי שקל, כמובן.
תרופות - עלה לי חצי (ופחות) ממה שעלה במאוחדת. בעלי חזר מבית מרקחת לאחר המעבר, הבטתי בחשבונית ועדכנתי אותו שחסכנו למעלה מאלף שקל (!!) בזכות המעבר...
יחס אנושי ולא מוכר. דוגמא? הגעתי בשעות הבוקר לבדיקת דם, ושאלתי אם יש סיכוי לחבר אותי לנוזלים (היפראמזיס) האחות אמרה שזה יתאפשר רק לאחר שעות לקיחת הדמים.
התערבה אחות אחרת ואמרה: לא, היא נראית כמו מישהי שזקוקה לנוזלים. את לא תחזרי לכאן שוב. נכון?
היא הלכה וחיפשה מקום שנוכל לחבר אותי לנוזלים מחוץ לשעה הרשמית...
מי זה הרופא הזה?
באיזה עיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה