איזה קופת חולים הכי מומלצת בבית שמש ?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם אתם מרוצים ממאוחדת בבית שמש

אני גרה ברמה א אשמח להמלצות על מרפאות והאםיש רופאים מקצועיים במקום או צריך לנסוע לירושלים?

תודה על ההמלצה.
אנחנו מרוצים מאד
לא צריך לנסוע לירושלים. לפעמים כן צריך לנסוע לשכונה אחרת.
בעצם פעם אחת נסענו לירושלים לרופא בתחום מסוים לילד אחד. אבל זה נדיר מאד ב"ה

• הוסף לסימניות
תלוי מה הצרכים ושכונת מגורים. אין קופה טובה יותר או פחות

• הוסף לסימניות
שמתם לב שכבר כמה חודשים יש למאוחדת משלוחים חינם לתרופות? משתמשת המון. מבקשת מרשם מהרופא באפליקציה ומזמינה חינם עד הבית.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם אתם מרוצים ממאוחדת בבית שמש

אני גרה ברמה א אשמח להמלצות על מרפאות והאםיש רופאים מקצועיים במקום או צריך לנסוע לירושלים?

תודה על ההמלצה.
אנחנו מרוצים מאוד
כמעט הכל יש בבית שמש לפעמים בשכונות אחרות אבל בעיר

• הוסף לסימניות
על איזה מרפאה היתם ממליציםואיזה רופא משפחה?​
אני מרוצה מאוד מרימונים בג2
רופא משפחה אני נוסעת לרמה א לדר דינר סתם כי אני מכירה אותו שנים...
הבנתי שאנשים מרוצים מהרופאי משפחה ברימונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה