דרוש מידע איזה קופ"ח יש בה הכי קצת רופאים ערבים?

• הוסף לסימניות
הניסוח של הכותרת וההודעות אח"כ, בוטות מדי.
יש צורה איך לכתוב דברים...
נכון. זה סתם פוגע בערבים וזה לא יפה, גם קצת לא הוגן.
אני הייתי מנסח עדין:
באיזו קופת חולים יש הכי פחות אנשים מהאומה שמידי פעם רוצחים אותנו.
ככה זה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת
תמיד יש לי תורים זמינים
והכי חשוב קרוב לבית
אין לי מושג אני ממש נהנית שם
יכול להיות שאנשים חושבים ככה בחוץ ולכן לא נכנסים לקופה
אבל מי שכן נמצא שם מקבל יחס אישי ומהיר
מה שבכל שאר הקופות צריך לחכות שבוע לרופא משפחה.

• הוסף לסימניות
נכון. זה סתם פוגע בערבים וזה לא יפה, גם קצת לא הוגן.
אני הייתי מנסח עדין:
באיזו קופת חולים יש הכי פחות אנשים מהאומה שמידי פעם רוצחים אותנו.
ככה זה יותר טוב.
למה כזה עדין??
איפה נותנים לנוחבות לעשות רישומים של מקומות בשביל לרצוח אותנו ביום פקודה?

• הוסף לסימניות
זה מה שאמרתי שאני לא יודעת מה קורה בשאר הסניפים,
אני מבית שמש.

• הוסף לסימניות
ברגע שיש שומר חומות 2
1אין רופאים
2אין אוטובוסים
3אין רוקחים
4אין בניה
חצי מדינה משותקת לצערינו...

• הוסף לסימניות
מה הבעיה איתם לא הבנתי ?
הם אנשים טובי לב ועדינים, לא רוצחים ולא חוטפים, ולא מאושרים ושמחים כשאחיהם השהידים רוצחים תינוקות ונשים.
באמת מוזר מה הבעיה של פותחת האשכול איתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה