קינוחים איזה קינוח הילדים שלך הכי אוהבים?

• הוסף לסימניות
אלוקים!
מה הפשט?
תוסיפי גם קיוי, שיק יאממי...
זה נשמע מוזר,אבל האבוקדו נותן סמיכות וטעם משתלב יופי, ואם הוספת קיוי חושבים שהצבע הירוק זב בכלל קיוי ... (אל תגלי על האבוקדו זה הסוד )

• הוסף לסימניות
תוסיפי גם קיוי, שיק יאממי...
זה נשמע מוזר,אבל האבוקדו נותן סמיכות וטעם משתלב יופי, ואם הוספת קיוי חושבים שהצבע הירוק זב בכלל קיוי ... (אל תגלי על האבוקדו זה הסוד )
נכון!
נותנים לאנשים לטעום ורק אח''כ מספרים להם שזה מאבוקדו
לפעמים מוסיפה גם בננה

• הוסף לסימניות
גלי תות או כל טעם אחר
יש לי גלידה מסובכת על ארבע קומות שאחד החומרים זה גלי וכל פעם מחדש שאני קונה גלי כדי להכין אותה הילדים שואלים בתקווה אם אני מכינה גלי למנה אחרונה.....

• הוסף לסימניות
גלי תות או כל טעם אחר
יש לי גלידה מסובכת על ארבע קומות שאחד החומרים זה גלי וכל פעם מחדש שאני קונה גלי כדי להכין אותה הילדים שואלים בתקווה אם אני מכינה גלי למנה אחרונה.....
אני מכינה את זה למסיבות של הילדים,
שמים בכוסית למטה שקף מודפס עם הטקסט המתאים (סיום פרשת X וכדומה) והכיתוב משתקף בג'לי ומשמח את הלבבות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה