הקרם והביסקוויט
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
אני מחפש קשירה חזקה לחוט של היויו סיני שהקשר יחזיק הרבה זמן במקל ולא שיפול כול שבוע
מישהו יודע???? ניסה????
תודה
מישהו יודע???? ניסה????
תודה
גם לנו יש חוט מצוין אבל הבעיה היא שאתה קושר אותו ואחרי כמה ימים הו א נופל ויש פעמים שהוא נופל תוך יום וזה מעצבן שאתה צריך כול שניה ליקשור מחדש אז אני מחפש אולי מישהוא יודע איזו שיטה ליקשוראנחנח קנינו בב’’ב ב’חוט ואיכות’, לא בדיוק כמו החוט המקורי אבל הוא ממש מתאים.
כנראה שיש בעוד חנויות סדקית וכד’
יש חוט כמו הסבתא סורגת, קצת יותר דק בחנות סידקיתאני מחפש קשירה חזקה לחוט של היויו סיני שהקשר יחזיק הרבה זמן במקל ולא שיפול כול שבוע
מישהו יודע???? ניסה????
תודה
סליחה, התשובה שלי לא היתה על השאלה שלכם אלא על השאלה הזאת:גם לנו יש חוט מצוין אבל הבעיה היא שאתה קושר אותו ואחרי כמה ימים הו א נופל ויש פעמים שהוא נופל תוך יום וזה מעצבן שאתה צריך כול שניה ליקשור מחדש אז אני מחפש אולי מישהוא יודע איזו שיטה ליקשור
איפה אפשר לקנות רק את החבל - חוט של היויו סיני
לא עוזר.אחרי קשירה שורפים את הקצוות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים