דרוש מידע איזה רכב מתאים לכבישים /חניות בישראל [ירושלים]

• הוסף לסימניות
היי אני פה בארץ לכמה חודשים ואני להצטרך לרכב לכמה חודשים
האם עדיף להשכיר [מי משכיר מקומי או עדיף Hertz]
או לקנות ולמכור
אני רגילה למושגים של כבישים וחניות בניו יורק
שם יש לי Ford Explorer
אבל אני מבינה שבארץ ובפרט בירושלים עדיף רכבים קטנים יותר
אשמח להמלצות
והאם להשכיר או לקנות למכור [3 חודשים]
אין לי למה רכב גדול אני פה לבד

• הוסף לסימניות
אם אתה נוהג טוב לא נראה לי שיש הבדל משמעותי בין רכב 'רגיל' לרכב 'קטן'.
ב 90% מהמקרים, אם תמצא חניה תוכל להיכנס גם עם רכב רגיל.

הכי ראש שקט זה לקחת מחברת השכרה, לשלם על ביטול הששתפות עצמית וזהו.
לשכור ממישהו פרטי זה בעיה עם הביטוח, וכן אתה לא יודע כמה הרכב מתוחזק ונוסע חלק.

לקנות ולמכור זה שווה רק אם יש לך סבלנות וכח לזה, יש לקחת בחשבון 2 דברים.
1. אם יהיה בעיה בקנייה אז חלק גדול מהטיול בארץ יהיה בהכרת המוסכים (נשמח אם תעדכן אותנו מה דעתך עליהם בהשוואה למוסכי ניו יורק....)
2. אם לא תצליח למכור מיד אם יש לך מישהו בארץ שימשיך לנסות, או שתיאלץ למכור במחיר מוזל העיקר להיפטר ממנו.

בהצלחה
ולא לשכוח להפעיל פנגו ולעשות מנוי על כביש 6.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה