שואב שוטף איזה שואב שוטף אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
יש לנו אותו כמעט שנה בשימוש כמעט יומיומי.
מאוד מרוצים, שוטף פינות מעולה, לכלוכים - מתמודד ממש יפה, לכלוכים קשים - עם מים רותחים, ומושלם.
זה מקבץ את המעלות של הדרימי והטינקו, ביחד, ובמחיר נמוך יחסית.
זו לא חברה מוכרת, כי זה לא מותג שמשלם מליונים על פרסומים,
אבל הבירור נעשה מול חברה שמשווקת את כל המותגים, כולל דרימי, והסוכן ממש המליץ על זה, ואין שום תלונה.
אתם יכולים בעצמכם להכנס לאתר https://mashvim.com/
וכשמבקשים הצעת מחיר מגיעים לסוכן שרואים שהוא מבין באמת, ואפשר להתייעץ איתו.
רק כיון שהתחום הזה כ"כ פופולרי כל הזמן יש שינויים,
לפני כחודשיים שאלתי שוב אם היום היה ממליץ על זה גם, ואמר בפה מלא שכן. אמנם יש חדשים, אבל עדיין הנארוול במקום מצוין.

בהצלחה!
האם זה נצמד בצד לפנל? או שצריך להגיע מקדימה כדי שזה ינקה עד הסוף ממש

• הוסף לסימניות
יש לנו אותו כמעט שנה בשימוש כמעט יומיומי.
מאוד מרוצים, שוטף פינות מעולה, לכלוכים - מתמודד ממש יפה, לכלוכים קשים - עם מים רותחים, ומושלם.
זה מקבץ את המעלות של הדרימי והטינקו, ביחד, ובמחיר נמוך יחסית.
זו לא חברה מוכרת, כי זה לא מותג שמשלם מליונים על פרסומים,
אבל הבירור נעשה מול חברה שמשווקת את כל המותגים, כולל דרימי, והסוכן ממש המליץ על זה, ואין שום תלונה.
אתם יכולים בעצמכם להכנס לאתר https://mashvim.com/
וכשמבקשים הצעת מחיר מגיעים לסוכן שרואים שהוא מבין באמת, ואפשר להתייעץ איתו.
רק כיון שהתחום הזה כ"כ פופולרי כל הזמן יש שינויים,
לפני כחודשיים שאלתי שוב אם היום היה ממליץ על זה גם, ואמר בפה מלא שכן. אמנם יש חדשים, אבל עדיין הנארוול במקום מצוין.

בהצלחה!
יש משהו מענין שכל החוו"ד שיש עליו ביוטיוב
זה עם הערה בצד שיש שם חומר ממומן

אני מכיר שכן שלי שיש לו את המכשיר הזה והוא מאד ממליץ

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין יבואן רשמי ליבוא מקביל?
ביבוא הרשמי זה מגיע דובר שפה עברית?
לא יודע לגבי זה צריך לברר בחנות שמוכרת את זה אבל בהחלט יתכן שאין שם עברית, אבל מה שיותר משמעותי בעיני זה האחריות שביבואן רשמי אמורה להיות יותר מסודרת ואפשר יותר לסמוך עליה

• הוסף לסימניות
האם זה נצמד בצד לפנל? או שצריך להגיע מקדימה כדי שזה ינקה עד הסוף ממש
נצמד ושואב. ליד הפאנל עוברים קדימה ואחורה, כמו שטיפה רגילה ומנקה מצוין.
יש שאיבה טובה יותר כשהולכים אחורה, אבל השאיבה מתבצעת גם לצד השני.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על חברת tefal:

שואב אבק שוטף אלחוטי Tefal X-Clean 4 GF5035M0​

שווה משהו ?

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על חברת tefal:

שואב אבק שוטף אלחוטי Tefal X-Clean 4 GF5035M0​

שווה משהו ?
באמזון יש לזה ידרוג די יפה, אבל לא ראיתי מישהו שמשוה אותו לחברות הפופולריות, בגדול החסרונות מלמעלה שראיתי מהמפרט שיש לו הם שהמיכל מים נקיים ממש קטן יחסית, וגם שאין לו ניקוי עד הקצה משתי צדדים אלא רק מצד אחד אמנם בצד האחד זה ע"י מברשת צדדית שאולי מבחינה מסויימת מגיעה אפילו יותר טוב מהשואבים שוטפים הקלאסיים, אבל צריך לבחון את זה. בגדול זה פחות חדשני ובתקציב שלו הייתי כבר קונה את הרובורוק F25 ACE או את הדרימי H14 או את הנרוואל S20 PRO שהמחיר שלו ירד קצת

• הוסף לסימניות
אם אתם הולכים על רובורוק הייתי ממליץ על ROBOROCK F25 ACE יש לו שילוב של הרב מאד תכונות טובות וגם יש עליו המלצות טובות, אישית לנו יש NARWAL S20 PRO ואנחנו מאד נהנים ממנו, מכשיר איכותי, עם הרבה מעלות ועכשיו ממש ירד המחיר שלו בגלל שיצא כעת S30 (ראיתי בחנות מולטיסטור שנמכר כעת ב2179 (כשאני קניתי לפני פחות משנה המחיר היה קרוב ל3000), ואגב בS30 שיצא עכשיו יש לו כמה חידושים מעניינים, אבל בינתיים אין על המכשיר שום ביקורות בעולם (ולדעתי הוא התחיל להיות משווק לראשונה בארץ) ולכן לא יודע אם הייתי קונה אותו בשלב זה, מה גם שיש לו כמה דברים שיש בS20 PRO ואין בS30 למשל מילוי חומר ניקוי אוטומטי למרות שלדבריהם יש במיכל מים נקיים איזה חיטוי של יוני כסף שאולי אמרו להוות תחליף.. אבל זה לא ברור))
עכשיו ראיתי שבאתר של NARWAL פורס שהולך לצאת גם S30 PRO לא יודע מתי יגיע לארץ, אבל למי שרוצה אולי כדאי לחכות לו, יש לו בדומה לS20 PRO מקום לחומר ניקוי ובנוסף ניקוי בחום קצת יותר גבוה ועוד כמה הבדלים (שלא בהכרח קריטיים) אפשר לראות ביקושר הזה את המפרט וההבדלים https://us.narwal.com/pages/narwal-s30-series-wet-dry-vacuum

• הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי שבאתר של NARWAL פורס שהולך לצאת גם S30 PRO לא יודע מתי יגיע לארץ, אבל למי שרוצה אולי כדאי לחכות לו, יש לו בדומה לS20 PRO מקום לחומר ניקוי ובנוסף ניקוי בחום קצת יותר גבוה ועוד כמה הבדלים (שלא בהכרח קריטיים) אפשר לראות ביקושר הזה את המפרט וההבדלים https://us.narwal.com/pages/narwal-s30-series-wet-dry-vacuum
הגיע כבר בכל רשתות השיווק למוצרי חשמל

• הוסף לסימניות
האם S20 משתמש בחומר הניקוי בעת שטיפת הרצפה?
כבר מעל חודש אני משתמש במכשיר, ומדד חומר הניקוי מלא ללא שינוי..

• הוסף לסימניות
יש במועדון שלך (עובדי רשויות מקומיות)

שואב שוטף רצפות אלחוטי IFLOOR 5 טינקו Tineco​

ה-iFLOOR 5 של Tineco הוא שואב שוטף אלחוטי חדשני המאפשר לכם לשאוב ולשטוף בלחיצה אחת, בלי הצורך לטאטא ולשטוף בנפרד.
בעל יכולת לניקוי לכלוך רטוב או יבש בקלות והתמודדו עם לכלוכים קשים ודביקים במעבר אחד, מבלי הצורך לטאטא ואז לנגב כמו בניקוי המסורתי.
מתאים לכל סוגי הרצפות הקשות האטומות, כולל עץ, קרמיקה, שיש ולמינציה.

מפרט טכני:
3 ב-1: שאיבה, שטיפה וייבוש.
עד 30 דקות עבודה.
ניקוי עצמי בלחיצה אחת.
מערכת מיכלי מים כפולה.
ניקוי פינות משופר לגישה קשה גם במקומות הצרים ביותר.
ייבוש צנטריפוגלי.
תצוגת LED.
סוללה משודרגת לביצועים ארוכים וחזקים.
מיכל מים נקיים: 0.8 ליטר.
מיכל מים מלוכלכים: 0.72 ליטר.

המארז כולל:
אביזר ניקוי 3 ב-1.
מברשת רולר.
פילטר HEPA.
שנאי.
תמיסת ניקוי.
בסיס אחסון.

משקל: 4.5 ק"ג.

ארץ ייצור: סין.

אחריות: שנה על ידי הספק מ.ברוכים ובניו בע"מ.

המידע המפורט לעיל התקבל מהספק ובאחריותו המלאה.
מרתון 48 שעות * 959 ₪ * לא מוריד מזכאות * משלוח חינם

• הוסף לסימניות
כבר מעל חודש אני משתמש במכשיר, ומדד חומר הניקוי מלא ללא
כבר מעל חודש אני משתמש במכשיר, ומדד חומר הניקוי מלא ללא שינוי..
בודאי, המדד הוא סה"כ החומר שנמצא שם ורק כשהחומר ממש נגמר הוא נהיה שקוף , אתם יכולים להריח קצת בניקוי אמור להיות טיפה ריח, אם אין יתכן שבטעות ביטלתם את השימוש בחומר על ידי שתי לחיצות על הלחצן שבידית, אפשר לראות על המס אןם זה מובטל יש סימון של X כזה

• הוסף לסימניות
האם הסימן שמראה שהחומר פעיל מתרוקן כמו הסימן של הסוללה?
או שהוא נשאר באותו מצב כל הזמן?

• הוסף לסימניות
האם הסימן שמראה שהחומר פעיל מתרוקן כמו הסימן של הסוללה?
או שהוא נשאר באותו מצב כל הזמן?
כמדומני שרק כשהוא מגיע ממש לקראת הסוף הוא מתחילים לראות שזה לא מלא, (זה כנראה פשוט מיכל שמתמלא מהחומר ורק כשהחומר נגמר אז המיכל מתחיל להגמר, ואגב הצבע הכתום הוא של החומר אצלי שאני שם חומר שקוף אין צבע (אני משער שנגמר כשכבר פוחת הריח או שאני פשוט פותח את המכסה ורואה שריק או כמעט ריק אני ממלא שוב)

• הוסף לסימניות
האם שווה להשקיע עוד קצת ולקנות את הדגם Roborock F25 ACE ולא Roborock F25 ?

• הוסף לסימניות
ההבדלים המשמעותיים הם שב ACE יש מילוי חומר ניקוי אוטומטי וגם יש שם גלגלים ממונעים שאמורים להקל על ההנעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת