שואב שוטף איזה שואב שוטף אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
מה ההבדלים בינהם? אין לי אפשרות להשתמש באפליקציה (טלפון כשר)
אפשר לראות באופן כללי על שני המכשירים האלו בסרטונים האלו

• הוסף לסימניות
מה ההבדלים בינהם? אין לי אפשרות להשתמש באפליקציה (טלפון כשר)
ואגב המכשיר היחיד שאני מכיר שאין לו אפליקציה וכל הפונקציות מובנות במכשיר זה נרוואל, זה לא אןמר שבמכשירים אחרים שיש אפליקציה אי אפשר להסתדר בלי האפליקציה, אבל יש למשל מכשירים שלעשות ייבוש עצמי בלי ניקוי עצמי או להיפך צריך אפליקציה ובנרוואל זה הכל דרך המכשיר

• הוסף לסימניות
אתה מדבר על הרגיל או הפרו את הפרו לא ראיתי בשום פרסום
מעדכן שהפרו גם נמכר בארץ ראיתי במולטי סטור ובמחסני חשמל לפחות ואגב ראיי סרטון סקירה שיצא על הS30 וה S30 PRO
https://www.youtube.com/watch?v=M4adDZGqaVE
מה שכן הוא לא משוה ביחס לS20 PRO ובסה"כ ממה שאני מתרשם הקטע עם השקית לפינו פסולת יבש לא ממש אפקטיבי ואם כן זה לא יתרון מה שכן יש יתרון משמעותי זה הניקוי בחום יותר גבוה וכן ייבוש בחום יותר גבוה ובנוסף בפרו יש חיתוך שיער ממשי בעמדה של הניקוי עצמי , אבל מנסיון אצלי בS20 PRO מעולם לא הסתבכו לי שערות כך שלא יודע אם יש צורך בזה, יתרון נוסף זה הדורדורנט לנטרול ריח שמתחבר למיכל מים לא נקיים, מה שכן מענין אם אי אפשר לחבר אותו גם למכשירים הישנים של S20 ובנוסף מענין כמה הוא אפקטיבי... כמו כן הם אורמים שיש תוסף יוני כסף למיכל מים נקיים ולא בורו מה זה ולמה זה מועיל..
הא ובנוסף יש מצב פרקט שמיועד לפרקט וממה שאני מבין הוא פחות מרטיב, יתכן שהוא יכול להיות גם רלוונטי לרצפות למי שרוצה שימוש בפחות מים, וניקוי ברמה טובה, אבל מענין אם זה באמת משמעותי...
בסיכם הכללי אני עדיין לא יודע כמה יתרון משמעותי יש בS30 על הS20 ויתכן שלא שוה להוסיף 1000 ש"ח בשביל שדרוג מה S20 PRO ל S30 PRO

• הוסף לסימניות
ההבדלים המשמעותיים הם שב ACE יש מילוי חומר ניקוי אוטומטי וגם יש שם גלגלים ממונעים שאמורים להקל על ההנעה
תודה על התשובה!
והאם כדאי להשקיע את F25 Combo או F25 Combo ACE אם אני צריכה גם שואב רגיל? או לקנות שואב בנפרד?
ואם כן איזה מהדגמים הנ"ל כדאי?

• הוסף לסימניות
האמת שלא חקרתי אף פעם את הענין של הקומבו כי אישית אין לי צורך בזה, ואישית גם נראה לי שיותר נוח 2 מכשירים נפרדים, לשאיבה נפרדת ולשואב שוטף, אבל אין לי נסיון בזה, לאמא שלי במקרה יש מכשיר של חברה אחרת שכולל גם שילוב של שאיבה ובתכלס הבנתי שמבחינת עוצמת שאיבה ביחס לשואב זה לא משהו, אבל אין לי מידע ביחס לרובורורק, אז קשה לי לומר בנושא

• הוסף לסימניות
מכירה מישי שי שלה קומבו והיא אמרה לי שהבטריה יותר חלשה
וכמות החלקים שמתפרק ואז יש לנקות , זה שיעבוד

כמו שאני הבנתי מכשיר של גם וגם פחות טוב

• הוסף לסימניות
משיהו מכיר את הטינקו J3
יש עליו עכשיו מבצע בחשמל הקרן כתוב יבוא בלעדי זה מומלץ?

• הוסף לסימניות
לגבי ריח באמת החומר המקורי לא מריח חזק, אבל המעלה הגדולה בו (שלמדתי בדיעבד רק אחרי שהחלפתי לחומר אחר) שהוא אנטי בקטיריאלי ולכן אין כמעט ריח מהמיכל של המים הלא נקיים (כמובן אם לא משאירים מידי הרבה זמן),אני אישית משתמש היום בחומר של TNX (ספציפית בריל בלו טאצ') ומריח פצצה, ובניגוד לחומרים אחרים שבדקתי (כמו למשל של ג'ונסון קלין) הוא לא משאיר סימנים בכלל ובקיצור אנחנו מאד נהנים ממנו, אמנם קצת יותר יקר אבל בגלל שזה מילוי עצצמי כבר מחזיק לי בקבוק כמה חודשים טובים... ואגב רונלייט עצמם נותנים כמה חומרי ניקוי שמאושרים לשימוש במכשיר נרוואל וזה אחד מהם, ניתן לראות בקישור הזה
חומרים מאושרים לנרוואל
אגב יש שם גם חומר שנקרא דזיטול שכתוב שהוא מחטא , אז היה מעניין אותי לבדוק אם גם בו אין ריח במיכל הלא נקי כמו בחומר המקורי, אבל לא יצא לי לקנות אותו באזור שלי
אני רואה שכתב שמשתמש בחומר של TNX, אני לא רואה אותו בחומרים המאושרים של רונלייט, יש לך מידע אחר?

• הוסף לסימניות
אני רואה שכתב שמשתמש בחומר של TNX, אני לא רואה אותו בחומרים המאושרים של רונלייט, יש לך מידע אחר?
עכשיו ראיתי שבאמת כרגע זה לא רשום שם, מאד מעניין כי לפני תקופה זה היה רשום שם, מענין אם הם הסירו את זה בכוונה או בטעות, בכל אופן ראיתי שהם ממליצים על דג'ונסון קלין אבל מנסיון במכשיר עם מילוי אוטומטי לפחות זה עושה לי סימנים, הדזיטול זה חומר שקניתי לא מזמן והריח שלו לא משהו , הסנונית נחשב בשוק מריח טוב אבל לא בדקתי, כמדומני ששמעתי מאחד שמשתמש בסנונית וזה בסדר אבל לא יודע מנסיון, אישית אני ממשיך להשתמש בTNX...

• הוסף לסימניות
האם הNARWAL יש חיווי קולי בעברית?
יש לו יתרונות על הטינקו והדרימי?
איך השירות שלהם בירושלים?

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה לגבי הנרוואל, האם יש ענין לקנות דווקא אצל רונלייט, אם בחנויות אחרות יותר זול ומציינים שהאחריות ע"י רונלייט לאותו מספר חודשים? (הבדל של 200 ש"ח)

• הוסף לסימניות
אפשר לראות באופן כללי על שני המכשירים האלו בסרטונים האלו
תכלס, על מה היית ממליץ יותר? H14 או רוברוק F25 Ace?
איך הרוברוק מבחינת תחזוקה? נקיון? שירות?

• הוסף לסימניות
לנו יש את הרוברוק מרוצים לא קשה לנקות אותו מה שכן חייב תמיד גם אחרי הניקיון להשאיר את המברשת בחוץ להתאורר אם לא ניהיה לה ריח הרבה יותר זול מכשיר איכותי גם צריך לציין שלכלוכים קשים ודביקים קצת יותר קשה לו לנקות אז שופכים על זה קצת מים והכל טוב הדרימי סתם לשלם על השם הרובורוק בנתונים עולה על ה14 פרו

• הוסף לסימניות
פרסומת שהתפרסמה היום
1759138947997.png

• הוסף לסימניות
בקיצור תעשו לי טובה
ותעזרו לי להבין מהביקורות בשוק-
מה הכי מומלץ?
דרימי?
נראוול או רובורוק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שואב רובוטי שהפסיק לשאוב את המים רובורוק מישהו יודע לאיפה פונים לאחריות?

• הוסף לסימניות
שואב רובוטי שהפסיק לשאוב את המים רובורוק מישהו יודע לאיפה פונים לאחריות?
מצ"ב האחריות שאני קבלתי עם רוברוק יש שם טלפונים וחנויות שרות!

קבצים מצורפים

• WIN_20251120_08_46_13_Pro.jpg
    WIN_20251120_08_46_13_Pro.jpg
    KB 126.6 · צפיות: 33

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה