דרוש מידע איזה שימושים יש לחומץ תפוחים?

• הוסף לסימניות
קיבלתי 2 בקבוקים של חומץ תפוחים וממש אין לי מושג מה זה ומה עושים עם המוצר הזה
אשמח לעזרתכם-
למה הוא שימושי? האם הוא בריא? ומה מומלץ להכין ממנו?

• הוסף לסימניות
אני מוסיפה אותו לכביסה השחורה,
מרוויחה 2 דברים:
1. אין ריח שנלווה לכביסה השחורה כי קוטל בקטריות.
2. שומר על הצבע

• הוסף לסימניות
לרוב אני משתמש איתו לאוכל
חומץ טעים ואיכותי בהרבה מהחומץ המצוי בשוק

• הוסף לסימניות
מוצר בריא מאוד!!
חבל לבזבז על כביסות!!
מחזק את המערכת הנשית, עוצר הקאות, מוסיף אנרגיה וכח בעייפות ועוד ועוד
מוהלים במים מאוד לא טעים אבל תוצאות טובות
וכמובן גם במתכונים שצריך חומץ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לו מלא סגולות, בעיקר לדיאטה,
רק שימו לב שאם אתם שותים אותו, אז עם קש, כי הוא עלול להזיק לשיניים.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בו במקום חומץ רגיל, יש לו טעם ספציפי שמתאים לפעמים.
אני מתבלת סלט חסה עם חומץ תפוחים וסילאן, זה שילוב מושלם.
עושה מוחמצים עם זה, פעם עשיתי בצל סגול מוחמץ וזה גם השתלב טוב.
לא יודעת להסביר מתי זה מרגיש לי מתאים, אבל לא מסוגלת בבית בלי זה. לכל דבר מתאים חומץ אחר...

• הוסף לסימניות
קיבלתי 2 בקבוקים של חומץ תפוחים וממש אין לי מושג מה זה ומה עושים עם המוצר הזה
אשמח לעזרתכם-
למה הוא שימושי? האם הוא בריא? ומה מומלץ להכין ממנו?
משמש כמרפד פח מצוין.
הוראות שימוש: פותחים את הפח, משליכים את שני הבקבוקים, סוגרים את הפח.
בפעם הבאה שתשליכו אשפה לפח, במקום לשמוע את הצליל המוכר והמשעמם של המפגש בין האשפה לבין השקית, תוכלו לשמוע צליל מופלא של פגישת האשפה עם בקבוק מלא של חומץ תפוחים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

האם יש פתרון לשידוך הקטסטרופלי בין קנבה לנטפרי?
במקום גט כריתות,
הם עושים עינוי דין לכל רבע תמונה
דיוני הוכחות ארוכייייייייים לכל הארכה של גבעול פרח,
ומושב בית דין שלם להסרת רקע העננים ממטרית ילדים.
שלא לדבר על הורדת מצגת שעוסקת בתרגילי חיבור עד 10 שלוקח לה שני נצחים לעבור סינון

זה מרגיש כמו באג בתפעול
אין פה שום דבר מושתת ערכים מוסריות או סינון
כי אם אשרו את תמונת הגבעול כשהיה בגודל X למה הוא צריך להשלח לבדיקה נוספת אם אני מאריכה אותו למשל?
או עם האבן קבלה אישור של נטפרי למה הסרת הרקע של האדמה סביבה נשלחת לבדיקה של שעה???

האם יש פתרון?
1. יש פה משהו שיש לו סינון נטפרי ועובד טוב עם קנבה? שיספר איך
2. האם יש כלי דומה לקנבה שנטפרי חי איתו יותר בשלום?

תסכלת מיגעת.
אמרו לי שעם אתרוג עובד חלק, לא סיבה להחליף את סינון את נטפרי שאני מרוצה ממנו בגדול- עד קנבה. אבל אולי גאוני נטפרי ינסו ללמוד מאתרוג למה אצלם זה עובד כמו שצריך
אבל אוליג
לא חושבת ששווה בשביל זה לעבור לאתרוג, מרוצה מנטפרי בכללי ברמת התכנים, אבל אולי לנטפרי יש אופציה לבדוק מה אתרוג חוללו שקנבה כן עובד להם?,
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה