כללי איזה שם ואיזה לוגו לבחור???

• הוסף לסימניות
10- בחרתי אותו לדעתי הוא מושלם
9- מדהים אבל לדעתי לא מתאים בגלל הגודל הסופי של הS
8- מדהים, אבל לא מתאים לעיצוב גרפי, הוא הייטקי מדי
7- יפה לדעתי מדי הרבה צבעים מבלבל את העין
6- נפסל הפונט לא קריא.
5- כנל, הפונט לא קריא מרחוק
4-מיוחד, אבל לא מספיק.
3,2- מושלם, הבחירה היא קשה, אני נוטה לבחור את 2 כי הוא קטן יותר.
1- פחות מוצלח מאחרים, אבל השורה התחתונה שלו יותר יפה מכל הלוגואים. אולי תשקלי להחליף.

נדמה לי שהבאתי תשובה מנומקת. את מוכשרת אין ספק, התוצאה יפה,
להבא כשיוצאות לך שלוש תוצאות יפות, תפסיקי להשקיע הלאה, ההבדלים הם קטנים וחבל על העבודה הרבה שתרד לתמיון.

• הוסף לסימניות
10! חמוד וקליל והשם יותר מתאים.
השם הראשון מזכיר יותר מגבונים מאשר גרפיקה.

• הוסף לסימניות
כפי שאני מכירה אותך
9/10 הוא המתאים ביותר מכל האופציות הקיימות
קולע לאופי שלך וגם לאופי הסטודיו
עלי והצליחי
ויהי רצון שהרבה מאוד תרוויחי

• הוסף לסימניות
אני התחברתי ל-2.

• הוסף לסימניות
אהבתי את 9 ואת 10.
8 משום מה משדר ספורטיבי (אולי בגלל אולסטאר?) וריפרש.. נו כבר אמרו.

• הוסף לסימניות
מבחינת השם start יותר קליט, יציב ומתחבר למקצוע. העיצוב- אם את רוצה לתת דגש על עיצוב: 10, אם את רוצה לתת דגש להיי-טק, קידמה:8 ובאופן כללי כל העיצובים ממש יפים. עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
8 הכי לא אם כבר עשר עם השם ריפריש

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את 9
5ו6 מזכיר את קוקה קולה

• הוסף לסימניות
אהבתי את 8, א. כי הוא יתקבל טוב גם בשחור לבן. ב. כי הטיפוגרפיה מאד יפה.

• הוסף לסימניות
הרעיון ב-8 לא רע, אבל הגופן לא משדר עיצוב.(אולי לכן לחלק הזכיר הייטק)

• הוסף לסימניות
נראה לי 8

לדעתי השם סטארט טוב הוא קליט ומושך לקוחות :) לעומת זאת REFRESH מאוד לוקח אותי לכיוון של ספא או כמו שאמרה יפה קליגרף B מוצרי היגיינה.
8 לדעתי הכי בכיוון. יש משהו מאוד חזק בלוגוטייפ. אני אוהבת שהוא נקי יש עוד מה לעבוד עליו לעשות נסיונות עם עוד מספר פונטים סן-סריפים עם נוכחות.
הדיסקריפטור שלו- לא בטוח שהייתי שמה באמצע אולי לכל האורך אולי מנסה להצמיד לצדדים
צירפתי לך כאן אוסף של לוגוטייפים מוצלחים וישראלים.

בהצלחה

קבצים מצורפים

• logotype.jpg
    KB 99.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
השם ריפרש מתאים לחומר ניקוי ולא לגרפיקאית, סטארט נשמע טוב, לגבי הלוגו, כדאי להשתמש בלוגו 9 ועם הצבעים של 10.

הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה