כללי איזה שם ואיזה לוגו לבחור???

• הוסף לסימניות
מהממים!
אבל נראה לי פחות משדרים גרפיקה.
יותר אהבתי סטארט מאשר ריפרש (האמת הזכיר לי חברת נקיון)
והכי אהבתי 10

• הוסף לסימניות
דיסקריפטור זה מה שכתבת מתחת ללוגו

למשל הדיסקריפטור של "לחמי" זה קונדיטוריה יצירתית

• הוסף לסימניות
לא מבינה בעיצוב אבל השם סטארט יותר דיבר אליי גרפיקה

• הוסף לסימניות
מה שמדהים אותי בכל הסיפור זה
שכל הלוגואים שעיצבת מבטאים תנופה
את עוד לא החלטת אם התנופה היא:
עדינה ומרפרפת (2)
עוצמתית (8)
מקורית וזוהרת (9-10)

מה שלא יהיה
הפונט של 8 לא מתאים למעצבת לפי דעתי
ההברקה של הכוכב בתוך ה-A מתאימה מאד, היא מראה שאת יודעת ליצור "טריקים" חזותיים.

בקשת תגובות על השם
שניהם יפים, השאלה היא על איזה מסר את סגורה?

• הוסף לסימניות
ריפרש / סטארט

למה ללכת על מוצרי הגיינה זה מזכיר יותר את האולוייז

• הוסף לסימניות
האמת שכולם יפים. רואים את היד..
מה שהכי תפס אותי היה 8 במבט ראשוני גם בגלל השם וגם בגלל שהוא לא מידי מתחכם אבל במחשבה שניה הוא הזכיר לי קצת כיוון ספורטיבי - אולסטאר וכדו'..
9 + 10 הם יפים אם כי הייתי הולכת על 10.
מבחינת שם יותר התחברתי לSTART כי גם לי REFRESH נתן ניקיון בראש...
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה